Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje duris atvėrė nauji grožio namai: tarp atidarymo svečių – ir žinomos moterys

Trečiadienio vakarą Vilniaus centre duris atvėrė nauji grožio namai „The Doll House“. Jų įkūrėja – vizažistė ir plaukų stilistė Kristina Oganesian kelis mėnesius nekantravo, kada galės pakviesti pirmuosius klientus. Atidarymo renginyje buvo galima išvysti ir žinomų žmonių.
Sostinėje duris atvėrė nauji grožio namai: tarp atidarymo svečių – ir žinomos moterys
Sostinėje duris atvėrė nauji grožio namai: tarp atidarymo svečių – ir žinomos moterys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Dirbant šioje srityje daugiau nei aštuonerius metus, natūraliai atėjo mintis, kad savo klienčių ratui norėčiau pasiūlyti daugiau grožio paslaugų po vienu stogu“, – apie grožio namų atidarymo idėją pasakojo grožio namų įkūrėja.

Renginio metu svečių laukė trijų lietuviškos vasaros įvaizdžių bei išskirtinių procedūrų pristatymas: „The Doll House“ visažo meistrių žingsnis po žingsnio modeliams Ievai Petrauskaitei, Dominikai Landyrevai ir Darjai Malenkovai atlikti makiažai, stilingos šukuosenos bei „MK drama queen“ kurtos suknelės, kombinezonas.

Vakaro viešnios turėjo galimybę išbandyti grožio procedūras ir susipažinti su jų eiga – moterys buvo supažindintos su informacija, kuri reikalinga kiekvienam iš demonstruotų įvaizdžių nuo pagrindų iki siekiamo rezultato paruošti.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Atidarymo renginį vedė radistas Jonas Nainys, jame apsilankė ir žinomi Lietuvos žmonės. Tarp jų – Eglė Aršauskienė, kurios santuokos krizė su kriptomilijonieriumi vadinamu Pauliumi Aršausku dar visai neseniai buvo aptarinėjama žiniasklaidoje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Eglė Aršauskienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Eglė Aršauskienė

K.Oganesian – ne naujokė mados ir grožio pasaulyje. Mokydamasi Medicinos universiteto Maisto higienos fakultete, mergina svajojo, kaip vilkės baltą chalatą ir tikrins maisto kokybę, tačiau viltys išblėso paskutiniais studijų metais. Ji ėmė ieškoti savęs iš naujo ir pasuko visažo bei kosmetologijos kursų keliu. Dalindamasi savo visažo projektų rezultatais socialiniuose tinkluose, Kristina suprato, kad jos hobis jau tapo traukos centru dėmesio sau nestokojančioms merginoms.

Darbas su garsenybių fotografu Gediminu Žilinsku, fotosesijų įvaizdžių kūrimas, žurnalų viršelių ruošimas, madų šou, visažo kursai, seminarai, individualūs mokymai – taip virė ir keitėsi meistrės gyvenimas jos anksčiau įkurtoje „KOKO“ studijoje. Būtent čia kartu su klientų poreikių augimu gimė ir svajonė įkurti daug daugiau paslaugų vienoje vietoje
galinčius pasiūlyti grožio namus.

„Link savo svajonės keliauju jau metus. Niekada nemaniau, kad šis projektas pareikalaus tiek jėgų, dėmesio, ryžto ir sunkaus darbo. Kasdien atiduodu visą save, kad šiuose lėlių namuose mylimiausi klientai jaustųsi nepakartojamai“, – įspūdžiais dalinasi grožio namų įkūrėja.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Atidarymo akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Atidarymo akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius