-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje sudegusio BMW savininkas lenktynininkas D.Jonušis: „Nieks nuo to neapsaugotas“

Šeštadienio rytą Vilniuje atvira liepsna užsidegė BMW automobilis. Paaiškėjo, kad į nelaimę pakliuvo lenktynininkas, BMW vairavimo akademijos instruktorius Darius Jonušis su sūnumi.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kur stovi policija Kaune/Facebook nuotr.

Ugniagesiai apie Tūkstantmečio gatvėje degantį automobilį pranešimo sulaukė 10 val. 44 min., atvykę į įvykio vietą jie netruko numalšinti liepsnas, bet apynaujis BMW liko visiškai sunaikintas.

15min apie incidentą sutikęs papasakoti vienas geriausių visų laikų Lietuvos lenktynininkų D.Jonušis įvykio nedramatizavo ir tikino į viską reagavęs ramiai. Jis teigė, kad važiavo su sūnumi, kai iš variklio skyriaus pradėjo veržtis dūmai ir BMW užsiliepsnojo.

„Kol kas sunku pasakyti, kas tiksliai nutiko, gal tepalas koks, gal kokia žarna nusimovė. Bet dabar telieka tik spėlioti, nes kai iš automobilio nieko nelieka, sunku kažką apžiūrėti ir nustatyti“, – sakė jis.

VIDEO: Nufilmuota, kaip Vilniuje dega BMW

Ne kartą prie galingų lenktyninių automobilių vairo sėdėjęs pašnekovas teigia pirmą kartą susiduriantis su tokia situacija.

„Bet visiems būna pirmas kartas ir nieks nuo to neapdraustas. Nereikėtų dramatizuoti ar ko nors kaltinti, kartais taip nutinka. Žinokit, ir kosminiai laivai, ir palydovai į kosmosą leidžiami nukrenta, taip nutinka, – sakė D.Jonušis ir nusijuokęs pridūrė. – Labai ramiai reaguoju į visa tai, patys išnešėm kudašių, susirinkom daiktus ir viskas gerai.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Darius Jonušis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Darius Jonušis

Lenktynininkas akcentavo labai nustebęs dėl aplinkinių draugiškumo – į bėdą papuolusiam D.Jonušiui padėti atskubėjo ne vienas šalia buvęs žmogus.

„Sustojo gal 5 vairuotojai, atbėgo su gesintuvais. Aišku, ten buvo visiškas chaosas, dabar tų žmonių neatsiminsiu, bet atbėgo, bandė gesinti, padėti, labai jiems visiems ačiū. Smagu, kai žmonės ne tik važiuoja pro šalį, bet dar bando kažkaip padėti“, – sakė D.Jonušis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius