Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės centre – prašmatnumu dvelkianti „Marakešo naktis“: žinomi žmonės užkūrė trankų vakarėlį

Kaitinanti saulė žinomus lietuvius ketvirtadienio vakarą kvietė pasijusti tarsi Maroke, nes sostinės centre surengtas „Marakešo nakties“ vakarėlis leido pasimėgauti rytų kultūros dvasia. Į jau ne pirmus metus vykstantį renginį sugužėjo prašmatnumu dvelkiantys, įvairiomis spalvomis pasidabinę svečiai.
Liutauras Salasevičius, Inga Stumbrienė, Rasa Arlauskienė
Liutauras Salasevičius, Inga Stumbrienė, Rasa Arlauskienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Anksčiau organizatoriai minėjo, kad dar prieš renginį mieste sklandė įvairiausios istorijos, jog svečiai ruošia specialius vienetinius apdarus ir aksesuarus, kurie skirti tik šiai „Marakešo nakčiai“.

Be to, kiekvienais metais spalvingumu nustebinančio renginio svečiai vaišinosi tik šiam vakarui paruoštais ir Maroko įkvėptais užkandžiais. O nuotaikas kaitino bei šėlti kvietė rytų kultūros muzika.

Prašmatniu bei spalvingu vakarėliu susigundė ir tokie žinomi veidai, kaip muzikos atlikėjas Petras Daunys, dizaineris Liutauras Salasevičius, Inga Stumbrienė, Rasa Arlauskienė, Antanas Guoga su žmona Aiste.

Spalvingos „Marakešo nakties“ akimirkos – 15min galerijoje:

Praeitais metais į vakarėlio šėlsmą įsisukusi Inga Stumbrienė 15min pasakojo, kokiose egzotiškose šalyse jiems teko lankytis ir kaip leidžia vasaras Lietuvoje.

„Aš mėgstu ramesnį poilsį, todėl man labai patiko Maldyvų ir Seišelių salos. Sužavėjo jų privatumas, baltas smėlis, žydras vanduo ir palmės. Mano vyrui įspūdį paliko Indonezija ir Malaizija – džiunglės, gamta, beždžionėlės, gyvatės. Gyvenome rezervate, kuris buvo visiškai nepaliestas žmogaus rankos“, – pasakojo Inga Stumbrienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Marakešo nakties“ akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Marakešo nakties“ akimirka

Ji teigė, kad apsilankė jau visuose kraštuose, apie kuriuos kadaise svajojo, todėl dabar jos planuose – Australija.

Tiesa, šį vakarą ji atrodė lyg tikra princesė. Maroko vakarėlio ji sakė laukusi nekantriai, o vos tik gavo kvietimą, nuskubėjo pas Liutaurą Salasevičių.

Mantas Petruškevičius 15min sakė buvo apsilankęs Amerikoje, tačiau jo mėgstamiausios atostogos buvo prie Kovo ežero: „Ten jautiesi lyg kokioje nors žalioje duobėje. Nuo tos atmosferos norisi tiesiog atsipalaiduoti, pasivaikščioti, atrodo, kad esi kitoje planetoje. Kitos egzotinės šalys labai gražios, tačiau gyventi jose nenorėčiau. Šiuo metu neturiu galimybės kur nors keliauti, nes turiu daug darbo, bet sausį vyksiu į Balį. Taip pat labai norėčiau aplankyti Australiją.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius