Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Stiklių gatvėje surengtame vakarėlyje šėlo gausus būrys garsenybių

Praėjusį ketvirtadienį pačioje Vilniaus širdyje Stiklių gatvėje įvyko juvelyrikos salono „De Ribas Jewellery“ gimtadienio šventė. Vakaro šeimininkas Patrikas Ribas sukvietė svečius, draugus bei kolegas paminėti trečiuosius savo veiklos metus.
Loreta Ušackienė, Vygaudas Ušackas, Neringa Liutkevičiūtė, Patrikas Ribas, Gabrielė Martirosian, Eugenijus Chrebtovas, Žaneta Fomova
Loreta Ušackienė, Vygaudas Ušackas, Neringa Liutkevičiūtė, Patrikas Ribas, Gabrielė Martirosian, Eugenijus Chrebtovas, Žaneta Fomova / Dariaus Kučio nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, renginio metu buvo pristatytas pirmasis Baltijos šalyse lounge tipo juvelyrikos salonas „De Ribas Jewellery Lounge“, kuriame galima įsigyti ne tik specialiai įvėrimui pritaikytus kūno papuošalus su deimantais, bet juos čia pat ir įsiverti pas profesionalią auskarų vėrimo meistrę.

Vakaro svetingumu rūpinosi kavinės „Augustas & Barbora love story café“ kolektyvas. Patrikas džiaugėsi, jog šioje aplinkoje svečiai, besimėgaujantys kava ir užkandžiais, čia gali išsirinkti ir sau patinkančius papuošalus. Netolimoje ateityje čia bus pristatytas ir naujas sužadėtuvių bei vestuvinės juvelyrinės konceptas.

„Mes išties stengiamės ir esame ambicingi, bei siekiame plėstis visoje Europoje“, – vakarėlio metu pasakojo Patrikas Ribas.

Šventėje dalyvavęs „Suitsupply“ atstovas Paulius Stumbra su būsima žmona aktore bei dainininke Austėja Lukaite prasitarė, kad šioje parduotuvėje buvo įsigytas ir Austėjai dovanotas sužadėtuvių žiedas.

Besilinksmindami vakarėlyje sužadėtiniai spėjo pasidairyti ir į vestuvinius žiedus. Pirminis poreikis, anot jų, kad derėtų prie Austėjos jau nešiojamo sužadėtuvių žiedo.

Paulius prasitarė, kad žiedą rinko kartu su salono šeimininko pagalba: „Pasitikiu savo skoniu, dar labiau pasitikiu Patriko skoniu, tad rinkti šį papuošalą buvo vienas malonumas, net neabejojau, kad jis patiks Austėjai“, – užtikrintai ir su mylinčia šypsena veide pasakojo Paulius.

Vakarėlio svečiai – galerijoje:

Salono juvelyrui vakarėlio metu teko ir padirbėti: vienai iš renginio viešnių įsigijus balto aukso su deimantais žiedą prireikė korekcijos. Laimei, šį procedūra yra nesudėtinga ir žiedo korekciją profesionalas atliko per mažiau nei valandą laiko.

Renginyje buvusios draugės Ugnė Petrauskaitė ir Vilma Kiškė nepabijojo ir vieną kitą drąsindamos sutiko čia pat vakarėlio metu įsiverti deimantinius auskarus. Prisipažino, kad tai nėra pirmieji jų auskarai, todėl tikrai žinojo, kokio pojūčio tikėtis. Iškart po procedūros prisipažino, kad jaučia lengvą dilgčiojimą, bet auskarų vėrimo meistrė patikino, kad tai yra visiškai normalus jausmas. Merginos sakė nė kiek dėl to nesijaudinančios ir toliau vakarą linksmai leido matuojantis prabangiausius safyrų bei fancy yellow (geltonojo) deimanto papuošalus.

Renginyje dalyvavusi galerijos „Vartai“ įkūrėja Nida Rutkienė apie savo santykį su brangiaisiais akmenimis atsiliepė iš meno perspektyvos: „Esu iš meno pasaulio, tad vertinu deimantą, kuris susidraugauja su menininku ir tampa meno kūriniu. Patys deimantai yra tai, kas žmonėms suteikia pasitikėjimo savimi. Man atrodo, tai yra itin svarbu”.

Vakarėlio metu netrūko muzikinių siurprizų: koncertavo Šv. Kristoforo kvartetas, Operos solistė Viktorija Miškūnaitė, atlikėjas Jurgis Didžiulis. Savo pasirodymą surengė „Diamonds show“ akrobatės. Renginį vedė Gabrielė Martirosian.

Šventėje buvo galima sutikti Vygaudą Ušacką su žmona Loreta, verslininkę Astą Meschino su bičiule dizainere Jurgita Paškevičiūte, Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkę Fainą Kukliansky, žurnalistą Edvardą Žičkų, operos solistą Eugenijų Chrebtovą su drauge „JCDecaux Lietuva“ vadove Žaneta Fomova ir daugelį kitų žinomų veidų.

Svečiai mėgavosi šventiniu tortu bei gėrimais. Vakaro šeimininkas vakarėlyje susirinkusiems svečiams dėkojo už draugystę ir pridūrė, kad ši šventė skirta jiems ir yra dėl jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius