Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Speciali „Olialia“ svečių apsauga – šviesiaplaukių policininkių pajėgos

Vėlų penktadienio vakarą vykusio „Olialia“ prekės ženklo uždarymo vakarėlio metu svečius, ypač vyriškosios lyties, maloniai nustebino tai, jog renginį saugojo ne tik stuomeningi apsaugininkai, bet ir šviesiaplaukės pareigūnės.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Policijos uniformomis, sijonais ir bateliais vilkinčios moterys buvo tikrų tikriausios policininkės. Patruliuodamos „Forum Palace“ fojė jos nešykštėjo praeinantiems šypsenų ir solidžiu pareigūnių įvaizdžiu – tarnybiniais kostiumėliais – paįvairino puošnią publiką. Tiesa, į kalbas policininkės nesileido. Paklaustos, ar tyčia renginiui buvo pasirinktos tik merginos ir tik šviesių plaukų, jos tik mojo ranka – „juk matot patys“. Smulkesnėmis darbo detalėmis ir vakarėlio įspūdžiais jos nesidalijo.

Akivaizdu, kad net pramoginiame renginyje atsipalaiduoti moterys nebuvo linkusios. „Kreipkitės į Vilniaus VPK (Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, – aut. past.), ten yra atstovas spaudai, jis atsakys į jūsų klausimus“, – jau gerokai po vidurnakčio siūlė policininkės.

Belieka pasidžiaugti, kad vakaro metu joms plušėti iš peties neteko – publika buvo nusiteikusi gana draugiškai ir nesklandumų fojė nekilo. Tvarką salėje ir įeinant į renginį prižiūrėjo apsaugos darbuotojai, palikę erdvės pareigūnėms nepervargti ir džiuginti svečių akį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius