-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano sureagavo į Mios pareiškimus: „Kaip galima atsisakyti šeimos nario?“

Atlikėjai Mia Vilijai Pilibaitytei rėžus, kad su nuo koronaviruso pasiskiepijusiais šeimos nariais ši nenorės turėti nieko bendra ir netgi siūlo save išbraukti iš giminių sąrašo, į dainininkės pareiškimą sureagavo ir žodžio kišenėje neieškantis atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano. Vyrą nustebino ne vienas Mios žinutės momentas, bet labiausia tai, kaip dainininkė, rodos, taip lengvai išsižada šeimos narių.
Stanislavas Stavickis-Stano, Mia Vilija Pilibaitytė
Stanislavas Stavickis-Stano, Mia Vilija Pilibaitytė / 15min nuotr.

Ketvirtadienio rytą Sveikatos apsaugos ministerijai (SAM) išplatinus pranešimą su raginimu skiepytis, atlikėja Mia Vilija Pilibaitytė sureagavo priešiškai. Moteris su savo sekėjais pasidalijo tokia žinute:

„Jeigu nors vienas mano šeimos narys pasiskiepys, tegu prieš tai oficialiai atsisako manęs.“

Po šio pareiškimo 15min bandė susisiekti su moterimi, tačiau nesėkmingai – ji telefono nekėlė. Visgi atlikėjai prisiskambino naujienų portalas kauno.diena.lt, kuriam ji paaiškino, dėl kokių priežasčių nuskambėjo toks kategoriškas pareiškimas.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas

„Paskatino tai, kad mano šeimos nariai, mano draugai, kurie pasiskiepijo, po to labai sunkiai sirgo. Mano tėtis susirgo po to, būtent ta liga (COVID-19 – red. pastaba).

Prieš tai mano mama, draugai susirgo. Noriu pasakyti, kad mano šeimos nariai ir draugai, kurie persirgo šia liga, ir pasiskiepijo, tai buvo labai, labai, labai blogai, nes jie anksčiau turėdavo migreną, tai dvi savaites migreną turėti tai yra normalu, ar ne?“ – kalbėdama su naujienų portalu sakė Mia.

Sulaukė pasipiktinimo

Socialiniuose tinkluose nuvilnijus Mios žinutei ši nepastebėta neliko – pasipylė ir atlikėją palaikantys, ir smarkiai kritikuojantys komentarai. Akmenėlį Mios daržan sviedė ir atlikėjas Stano, pasidalijęs tokiu įrašu:

„Mia: „Jeigu nors vienas iš mano šeimos narių pasiskiepys, tegu prieš tai oficialiai atsisako manęs…“

Hmm... Visą dieną bandžiau perprasti. Nes juk nerašytų šiaip sau.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano

Suprantu, kad galima nebendrauti su nesiskiepijusiais šeimos nariais – gali užkrėsti. Bet kuom užkrės pasiskiepiję? Kaip galima oficialiai atsisakyti savo šeimos nario? Notariškai? Gal yra kažkokia procedūra?

Ar reikia oficialiai atsisakyti Mios, jei nesi jos šeimos narys ir nori pasiskiepyti, bet nenori prarasti ryšio su ja? Ar oficialiai atsisakius Mios bus galimybė oficialiai atkurti santykius? Kokia procedūra?

Neoficialus atsisakymas turi teisinę viršenybę prieš oficialų, jei oficialus padarytas soc. tinkluose, o neoficialus patvirtintas antstolio kaip faktinė aplinkybė?

Ką daryti, jei jau esu paskiepytas, o šita informacija mane pasiekė tik šiandien? Žodžiu, daugiau klausimų nei atsakymų... Gal rytas bus už vakarą protingesnis“, – ketvirtadienio vakarą rašė atlikėjas.

Išskrido „biznio“ klase

Atlikėja tiek į jai išreikštą palaikymą, tiek į kritiką sureagavo vienu vaizdo įrašu instagrame. Moteris pasidalijo vaizdais iš oro uosto ir lėktuvo, o šalia paliko tokį prierašą kritikams:

„Šunys loja, o karavanas skrenda. P.s. biznio klase, čia tik tarp kitko. Ai, tiesa, ir dar be skiepo“, – džiaugėsi Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius