Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Andrius Rimiškis pirmąkart parodė visos šeimos nuotrauką: „Didžiuojuosi savo mergaitėmis“

Andrius Rimiškis šventes pasitinka svarbiausių savo gyvenimo moterų apsuptyje. Su žmona Vaida dvi dukras auginantis atlikėjas džiaugiasi taip greitai augančiomis atžalomis – vos vienerių jaunėlė Andrėja jau taria pirmuosius žodžius.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniame tinkle A.Rimiškis paviešino nuotaikingą nuotrauką, kurioje įsiamžino su žmona Vaida, šešerių dukra Lėja ir gruodžio 12-ąją pirmąjį gimtadienį atšventusia Andrėja. Tai pirma šeimos nuotrauka su Andrėja, kurią A.Rimiškis paviešino visiems savo gerbėjams.

Asmeninė nuotr./Andrius Rimiškis su šeima
Asmeninė nuotr./Andrius Rimiškis su šeima

„Didžiuojuosi savo mergaitėmis! Per šventes esu moterų apsuptyje – be mylimų dukrų, šventes pasitiksime dar su dviem žmonos seserimis ir mano seserimi. Kai visi suvažiuoja pas tėvus, taip išeina, kad lieku vos ne vienintelis vyras. Bet labai tuo džiaugiuosi“, – 15min pasakojo A.Rimiškis.

A.Rimiškis džiaugėsi, kad mažoji Andrėja jau taria pirmuosius žodžius, o visai neseniai atšventė ir pirmąjį savo gimtadienį.

„Ką gavo dovanų? Daug dėmesio. Dovanų buvo įvairių, bet jai tai buvo nesvarbu. Ji ypatingai mėgsta bendrauti, todėl jai svarbiausia buvo žmonių, o ne dovanų kiekis“, – juokėsi A.Rimiškis.

15min primena, kad A.Rimiškis su savo išrinktąja Vaida Pužaite susituokė 2010 metais Nidoje. Pirmoji dukra gimė 2011 metų sausį, antroji – 2016-ųjų gruodį, dieną prieš A.Rimiškio gimtadienį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Rimiškis su žmona Vaida susilaukė antros dukros: išrinko graikų kilmės vardą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius