-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su I.Maroziene neseniai bendravusi A.Valentaitė: „Likimas pasisuko tragiška linkme“

Prieš kelias dienas netikėtai mirus verslininkei, restorano „Amatininkų užeiga“ savininkei Irenai Marozienei, skausmą išliejo ir atsigauti negalintys moters bičiuliai. Dabar mintimis apie Ireną pasidalijo modelis Asta Valentaitė.
Irena Marozienė, Asta Valentaitė, Glenas Manchesteris
Irena Marozienė, Asta Valentaitė, Glenas Manchesteris / Asmeninio albumo nuotr.

Asta Valentaitė savo socialinių tinklų įraše prisiminė paskutinį pokalbį su Irena Maroziene ir planuotą susitikimą – verslininkė turėjo dalyvauti Astos ir jos mylimojo Gleno Manchesterio vestuvėse.

Šiuo įrašu A.Valentaitė sutiko pasidalyti ir su portalo 15min skaitytojais.

„Irena, kai susirašėm prieš kelias dienas, Tu taip džiaugeisi artėjančia mūsų su Glenu švente, planavai joje dalyvauti ir iki smulkmenų ruošeisi, tad mudvi atsisveikinom „iki greito“.

Tačiau likimas pasisuko nenumatyta, tragiška linkme, kurios nei viena neįsivaizdavom. Vietoj greito susitikimo Tu išėjai į Amžinybę.

Žodžiai dabar atrodo lyg beprasmiai, tačiau ačiū Tau už viską, kuo dalinaisi su buvusiais šalia – savo energija, stiprybe, elegancija. Tu visad liksi pavyzdys, kaip eiti per gyvenimą pakelta galva ir švenčiant jį. Ilsėkis ramybėje, brangi Irena.

Nuoširdi užuojauta dukroms Birutei ir Justinai bei visiems, pažinojusiems Ireną“, – rašė A.Valentaitė, taip pat pridėjusi nuotrauką, kurioje ji ir jos sužadėtinis Glenas Manchesteris įsiamžinę su I.Maroziene.

15min primena, kad žinoma verslininkė Irena Marozienė anapilin iškeliavo sekmadienį, o naujiena apie mirtį paviešinta pirmadienį – skaudžią žinią pranešė mamos gedinčios dukros Birutė ir Justina. Irenai buvo 63-eji.

Iš pradžių verslininkės mirties priežastis nebuvo įvardyta. Artimieji portalui Žmonės.lt tik buvo užsiminę, kad moteris šiomis dienomis jautėsi blogai.

Antradienį viena iš dukrų Žmonės.lt patvirtino, kad įvyko nelaimingas atsitikimas. „Dėl žemo kraujo spaudimo pasijuto blogai ir nukrito nuo laiptų“, – Žmonės.lt sakė I.Marozienės dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius