Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su žmona išsiskyręs „120“ narys Dovydas Laukys: „Esu neapsisprendėlis ir nebijau to pasakyti“

Vos prieš kelias savaites grupės „120“ gerbėjus pasiekė žinia – jos narys Dovydas Laukys su žmona, aktore Marija Chlebopaševaite-Lauke pasuko skirtingais keliais. Ilgą laiką asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais slėpęs Dovydas 15min neslėpė – judviejų santuoka ėmė byrėti dar prieš pusmetį, o galutinį tašką pora padėjo vasarą.
 Marija Chlebopaševaitė ir Dovydas Laukys
Marija Chlebopaševaitė ir Dovydas Laukys / Vido Černiausko ir Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Tokios skyrybos mano gyvenime vyko pirmą kartą“, – ketvirtadienio vakarą 15min prisipažino Dovydas. Jį sutikome renginyje, kur aktorius ir atlikėjas tapo modeliu.

Energijos ir šmaikštaus sąmojo nestokojantis projekto „X Faktorius“ laimėtojas dar bandė juokauti, kad vis dėlto ne pirmą, o šeštą, o netrukus surimtėjęs patikino – jiedu su Marija išsiskyrė gražiuoju, abiejų bendru sutarimu. Todėl esą labai liūdėti dėl iširusios šeimos nėra reikalo – gyvenimas juda pirmyn.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Dovydas Laukys
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Dovydas Laukys

„Tą žmogų labai gerbiu, labai džiugu, kad padarėme bendrą sprendimą, o ne susipykome. Labai ją palaikau, o ji palaiko mane, dabar kai susitinkame, tai net atrodo, kad ir išsiskyrę nebuvome...“ – mintimis dalijosi Dovydas. Buvusi D.Laukio žmona Marija Laukė po skyrybų susigrąžino mergautinę Chlebopaševaitės pavardę. Aktorė bando laimę naujame „X Faktoriaus“ sezone.

Pasak jo, jiedu nebe vyras ir žmona jau du pastaruosius mėnesius. Nors santuokoje Dovydas ir Marija pragyveno metus, iki tol penkerius metus draugavo – nuo pat draugystės pradžios abu gyveno po vienu stogu, kaip šeima.

Vido Černiausko nuotr./Merginų duetas „Kosminės“ – Ieva Labanauskaitė ir Marija Chlebopaševaitė
Vido Černiausko nuotr./Merginų duetas „Kosminės“ – Ieva Labanauskaitė ir Marija Chlebopaševaitė

Tačiau kas atsitiko? Kodėl po šešerių draugystės metų abu nusprendė, kad nėra vienas kitam skirti?

„Turbūt kaltas mano požiūris į darbą ir nesugebėjimas derinti darbo bei asmeninio gyvenimo. Aš esu tas neapsisprendėlis ir nebijau to pasakyti. Ir čia ne dėl moters – tai visiškai nesusiję nei su jokiomis kitomis moterimis, nei su ja. Tiesiog manau, kad jei žmogus nori kokioje nors vienoje srityje būti geras, jis turi to maniakiškai siekti“, – kalbėjo Dovydas.

Žygimanto Gedvilos, TV3 nuotr./Dovydas Laukys ir Marija Laukė
Žygimanto Gedvilos, TV3 nuotr./Dovydas Laukys ir Marija Laukė

Atlikėjas neabejoja, kad kurti gražius santykius koją jam pakišo noras būti geriausiu profesinėje srityje. Jis esą daug dėmesio skyrė mėgstamai veiklai, ugdė savo įgūdžius, stengėsi tobulėti, o dėl to kentėjo šeima – pritrūko ir laiko, ir dėmesio jai.

„Žvaigždės gyvenimas yra tik pasekmė, tai pridėtinis dalykas, kuris ateina paskui, jei kažką teisingai darai. Man šlovė nėra svarbi, man svarbu, kad kažką palikčiau po savęs“, – pasakojo Dovydas.

Nepaisant to, į santuoką jis nespjauna ir neabejoja, kad ateityje norėtų vesti dar kartą. Dovydas užsiminė, kad šiuo metu jau turi nusižiūrėjęs ir naują simpatiją, tačiau paklaustas apie santykius, juokėsi: „Taip ir rašykite – komplikuoti. Nusižiūrėjau mergina, bet ji manęs nenusižiūrėjo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius