Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Susižadėjusi „Funky“ lyderė Beata Wilkin – apie atrastą šeimyninę laimę

Prieš porą dešimtmečių garsios grupės „Funky“ lyderės Beatos Wilkin gyvenime įsivyravo ramybė ir harmonija. Po skyrybų su futbolininku, brazilu Gleysonu Barbosa išsilaižiusi žaizdas šiandien ji džiaugiasi nauja šeimynine laime – prieš pusantrų metų jos širdį užkariavęs kariškis jai įteikė ir sužadėtuvių žiedą, pora ruošiasi vestuvėms.
Beata Wilkin
Beata Wilkin / Ilya Yakover photography nuotr.

Dabartinis Beatos mylimasis – 32-ejų Mindaugas. Kariuomenėje dirbantis, Rukloje skyriaus vadus ruošiantis vyras Beatos širdį užkariavo apsilankęs... jos koncerte. O praėjus lygiai pusantrų metų nebedvejojo savo jausmai ir prieš pat Kalėdas paprašė jos rankos.

„Mes susipažinome 2016-ųjų birželio 23-iąją, Šventojoje. Ten įprastai dirbu kiekvieną vasarą, ruošiausi koncertui, į kurį atėjo ir Mindaugas. Po pasirodymo jis, kartu su mano draugais priėjo, draugai nusprendė mus supažindinti, kartu nusifotografavome. Taip tas bendras pažįstamų ratas ir įsuko, o jau paskui viskas labai greit rutuliojosi“, – 15min kalbėjo Beata.

Ilya Yakover photography nuotr./Beata Wilkin
Ilya Yakover photography nuotr./Beata Wilkin

Ir nors tuomet Beata dienas leido pajūryje, Mindaugas ėmė vis dažniau atvykti jos aplankyti. „Dabar kai pakalbame, jis ir pats sako – kaip čia netikėtai viskas išėjo, vis ta pažintis. Juokiamės, kad nusipirko laimingą bilietą į mano koncertą“, – linksmai pasakojo ji.

Ar Mindaugas dar iki pažinties su Beata buvo jos, kaip atlikėjos gerbėjas? „Net nežinau, bet jis moka visas dainas“, – šypsosi.

Mindaugas Beatai pasipiršo gruodžio 23-iąją. Esą nebeturėjo kantrybės laukti dar pusmetį ir taip įprasminti antrąsias draugystės metines.

Ilya Yakover photography nuotr./Beata Wilkin
Ilya Yakover photography nuotr./Beata Wilkin

Pora sako ilgai neatidėlios ir vestuvių, nors konkrečių planų jiedu dar neturi. „Dar nespėjom apie tai pagalvoti jei atvirai. Tačiau kai esame dėl ko nors tikri, sprendimus priimame labai greitai. Nors nenustebčiau, jei Mindaugas jau sugalvojęs yra – jis labai ryžtingas, gyvenime turi labai aiškius tikslus, mėgsta planuoti“, – kalbėjo ji.

Jiedu sako jau pagalvojantys ir apie šeimos pagausėjimą. Pasak Beatos, šeima tam ir yra kuriama, kad joje būtų pilnatvė, kurią sukuria vaikai. „Kuo jų daugiau, tuo geriau. Kur yra du, ten gali būti ir trys, ir keturi“, – sako ji, auginanti du vaikus iš ankstesnių santykių.

Ilya Yakover photography nuotr./Beata Wilkin
Ilya Yakover photography nuotr./Beata Wilkin

Apskritai Beata pasakojo, kad Mindaugas ją išmokė šeimos židinio kūrimo, ji ir pati pajuto, kaip tapo labiau šeimyniška, daugiau dėmesio norinti skirti vaikams, namams, taip pat – laikui gamtoje, ko ją įpratino Mindaugas. „Jo dėka atradau gamtos džiaugsmą iš naujo. Jis labai myli gamtą, todėl su visokiomis išvykomis tarsi grąžino mane į vaikystę“, – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos 100-mečio mėsainiams neatsispyrė nei kultūristas A.Pauliukevičius, nei „Funky“ lyderė Beata

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius