Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužadėtuvės: kupiškiečiui Aivarui pasipiršti draugei padėjo akvariume plaukioję narai

Norvegijoje gyvenantis iš Kupiškio kilęs Aivaras Steponavičius (28), sugrįžęs atostogų į gimtinę, po aštuonerių metų draugystės nusprendė pasipiršti savo mylimajai Linai (28). Socialiniame tinkle „Facebook“ pamatęs prieš beveik dvejus metus vykusią jausmingą sužadėtuvių akimirką šalia aukščiausio Baltijos šalyse akvariumo Kaune, vyras iškart pradėjo ruoštis pasipiršimui. Nustebusi sužadėtinė nesitikėjo, kad kasmetinis grįžimas į Lietuvą taps toks ypatingas.
Aivaras ir Lina
Aivaras ir Lina / „Megos“ nuotr.

„Nors mėgstu pasvajoti apie jausmingas akimirkas, dažniausiai šios idėjos lieka neįgyvendintos. Todėl šįkart nuspendžiau, kad turiu sugalvoti, kaip nustebinti būsimą žmoną Liną. Užsienio portaluose radau begalę filmuotos medžiagos apie sužadėtuves, labiausiai įstrigo vykusios šalia akvariumų, tuomet kilo mintis pasipiršti „po vandeniu“. Pradėjęs galvoti, kur surengti šį netikėtą siurprizą, prisiminiau prekybos centro „Mega“ akvariumą, todėl kreipiausi į jo narus ir administracijos darbuotojus, kurie džiaugėsi prisidėdami prie romantiškos idėjos įgyvendinimo“, – pasakojo savaitgalį vykusių sužadėtuvių iniciatorius A.Steponavičius. 

Prieš dvi savaites pradėjęs ruoštis šiam svarbiam įvykiui, vyras susitarė su akvariumą prižiūrinčiais narais, kad jie paners po vandeniu ir iškels plakatą – „Linute, ar tekėsi už manęs?“. 

Suderinęs pasipiršimo detales su narais, Aivaras pakvietė būsimą sužadėtinę eiti kartu į prekybos centre įsikūrusį kinų ir japonų virtuvės restoraną pavakarieniauti.

„Megos“ nuotr./Aivaras ir Lina
Aivaras ir Lina

Specialiai merginą pasodinęs nugara į akvariumą vaikinas laukė narų ženklo – po vandeniu iškelto plakato su užrašu „Linute, ar tekėsi už manęs?“. Pamatęs narus akvariumo viduje su specialiai pagamintu plakatu, skirtu jo sužadėtinei, Aivaras pasiūlė merginai pažvelgti į akvariumą, o pats virpančiomis rankomis iš marškinėlių kišenės traukė sužadėtuvių žiedą.

Lina keliskart vis sukosi į akvariumą ir į sužadėtinį, kol suprato, kad klausimas akvariume yra skirtas jai, tada neabejodama ištarė „TAIP“. Atšokti savo vestuves sužadėtiniai planuoja kitą vasarą Lietuvoje. 

„Apie būsimas vestuves nesame kalbėję, nors šį spalį bus aštuoneri metai, kaip esame kartu. Manau, ši sukaktis yra puiki proga pasipiršti ir įsipareigoti kartu kurti šeimą“, – teigė Aivaras, ketverius metus su sužadėtine gyvenantis Norvegijoje.

Tai buvo antrosios piršlybos prekybos centre. Prieš dvejus metus Kaune gyvenantis elektros sistemų specialistas Andrius Padegimas savo sužadėtinei Ievai taip pat surengė jausmingą reginį prie aukščiausio Baltijos šalyse akvariumo.

„Megos“ nuotr./Aivaras ir Lina
Aivaras ir Lina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius