Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarasovai: apie konfliktus namuose, erzinančias Viliaus savybes ir gandus apie jų šeimą

Jau 14 metų kartu esantys Violeta ir Vilius Tarasovai, atrodo, vienas apie kitą turėtų žinoti absoliučiai viską. Savo žinias jie pasitikrino laidoje „Ar pažįsti savo antrą pusę“, kurios metu jiems vis dėlto teko ne kartą pamąstyti, pasiginčyti dėl atsakymų ir vienas kitą draugiškai pašiepti.

Tarasovai sutartinai sutinka, kad jų poroje dėmesio daugiau reikia Viliui. Violeta tikina, jog jam nuolatos reikia žinoti, kur ji yra ir ką veikia, net tada, kai ji būna namie.

„Aš visada bandau prieiti, apkabinti, pabučiuoti. Man reikia kompanijos, nes vienam būti liūdna“, – ginasi V.Tarasovas.

Paklausti, kuris santykiuose pirmas sprendžia konfliktus, ir čia pora atsako vienbalsiai – Vilius. Violeta pripažįsta, kad namie dauguma ginčų prasideda nuo ne vietoje padėto daikto, o šeimoje dažniausiai prisidirba Vilius, todėl jam ir tenka pirmam atsiprašyti.

„Violeta pas mus yra karalienė“, – šypsosi V.Tarasovas.

„Ne karalienė, aš tiesiog neprisidirbu“, – atkerta Violeta.

Anot Viliaus, jam visada norisi artumo, šilumos, o būsena, kuri tvyro, kai susipyksta su Violeta, jam nepatinka.

„Aš esu linkęs viską kuo greičiau išspręsti. Ateinu, apsikabinu, atsiprašau, pabučiuoju. Kartais tai nepadeda, tada reikia ilgiau bučiuoti“, – juokiasi V.Tarasovas.

Violeta neslepia, kad labiausiai ją erzina nuolatinis Viliaus plepėjimas ir dainavimas. Ji tikina, jog vos pati pradeda garsiai niūniuoti melodiją, vyras visada prisijungia, todėl jai tenka nustoti.

„Vilius tikrai labai daug šneka. Visą laiką arba dainuoja, arba šneka“, – juokdamasi piktinasi Violeta ir priduria, kad stebėdami laidą, ir patys galime tuo įsitikinti.

Tačiau prakalbę apie vaikų auklėjimą, abu sutinka, kad jie kur kas labiau klauso Violetos. Tik Vilius tam greitai randa paaiškinimą – anot jo, kai Violeta užrėkia, ją girdi visi kaimynai.

„Jau kai aš užšaukiu, būna garsu, bet Violeta yra žiežula. Pamačius jos žvilgsnį, kartais net pradedu ją raminti“, – sako V.Tarasovas.

O štai kalbėdami apie jų porą supančius gandus, abu tikina, jog per tiek metų jų yra prisiklausę gana daug.

„Gandai dažniausiai būna dviejų tipų: arba Vilius yra po mano padu, arba aš po jo“, – juokiasi Violeta.

Pora taip pat atskleidė, koks buvo pirmasis įspūdis pamačius vienas kitą, išskyrė svarbiausią santykių taisyklę ir aptarė didžiausią Violetos silpnybę.

Visą smagią ir juoko kupiną laidą žiūrėkite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius