Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarp Agnės Kuzmickaitės kūrybos gerbėjų – bičiuliai, muzikantai, teatralai ir kolegos dizaineriai

Antradienį dizainerė Agnė Kuzmickaitė būrį draugų ir gerbėjų pakvietė į antrosios savo kolekcijos „Kasdienybės karalienė“ pristatymą. Menininkės kūryba domisi ir gausus būrys žinomų žmonių – pramogų ir kultūros pasaulio atstovų. Tiesa, dalis jų A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme lankosi pirmą kartą – pavyzdžiui, Justė Arlauskaitė-Jazzu.
Oskaras Koršunovas ir Monika Dirsytė
Oskaras Koršunovas su mylimąja Monika Dirsyte / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į Nacionalinį dramos teatrą antradienio vakarą sugužėjo gausus būrys žinomų žmonių: čia pasirodė televizijos prodiuseris Jogaila Morkūnas, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, aktorė Justė Zinkevičiūtė, modelis Meda Jonaitytė, Aleksandrą Pogrebnojų į renginį atlydėjo draugas, nes dizainerio žmona, modelis Monika Račiūnaitė tuo metu jau ruošėsi pasirodymui ant podiumo.

Svečių gretose taip pat pasirodė buvęs pačios dizainerės mylimasis, režisierius Oskaras Koršunovas. Į renginį jis atskubėjo su drauge, menininke Monika Dirsyte.

Išvysti A.Kuzmickaitės kūrybos suskubo ir neseniai išsiskyrusi Lidija Rasutis, pristatyme pasirodžiusi su menininke Jurga Lago, taip pat rašytoja Monika Budinaitė-Žadeikienė su buvusia TV laidų vedėja Indre Kavaliauskaite.

Kviečiame žiūrėti Žmonės.lt vaizdo klipą iš kolekcijos pristatymo!

VIDEO: Agnės Kuzmickaitės kolekcija „Kasdienybės karalienė“

Drauge su choreografu, aktoriumi Gyčiu Ivanausku į kolekcijos pristatymą atvyko ir dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu. A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme ji lankosi pirmą kartą – pernai vykusiame pirmosios kolekcijos pristatyme nedalyvavo.

„Atėjau pasižavėti dar vienu talentingu žmogumi ir praleisti vakarą su savo draugu Gyčiu. Galbūt net ką nors įsigyti po pristatymo“, – juokėsi dainininkė.

Žmonės.lt J.Arlauskaitė-Jazzu pasakojo apie A.Kuzmickaitės kūrybą nesyk girdėjusi puikių atsiliepimų. „Panorau jos darbus pamatyti pati. Anksčiau man apie juos nemažai pasakojo. Daugiausia, matyt, girdėjau iš A.Kuzmickaitės vyro Sauliaus Prūsaičio – abu esame muzikantai, kolegos, taigi jis papasakodavo“, – sakė atlikėja.

Tiesa, pati ji pabrėžia esanti ištikima kitos dizainerės – Daivos Urbonavičiūtės – klientė. Tačiau tai netrukdo domėtis kitų menininkų veikla. „Tai nereiškia, kad kitų dizainerių kūryba man nepatinka. Į Daivos kūrybą esu labiausiai įsigilinusi, tačiau domiuosi ir kitų dizainerių kolekcijomis. Kiek mačiau A.Kuzmickaitės darbų, man jie labai labai patiko. Ji turi stiprų braižą, kuris man yra priimtinas“, – vertino J.Arlauskaitė-Jazzu.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./ Jazzu ir Gytis Ivanauskas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./ Jazzu ir Gytis Ivanauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius