Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Tarp pilkų debesų“ premjeros netikėta viešnia – supermodelis Edita Vilkevičiūtė

Garsiausias Lietuvos modelis Edita Vilkevičiūtė sugrįžo į Lietuvą, antradienio vakarą ją buvo galima sutikti režisieriaus Mariaus Markevičiaus filmo „Tarp pilkų debesų“ premjeroje. Ir nors ji pati tikina, kad į gimtąjį kraštą parvyksta gana dažnai, sutikti ją viešumoje pavyksta anaiptol ne kiekvieno vizito metu.
Edita Vilkevičiūtė
Edita Vilkevičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Kelioms dienoms grįžau į Lietuvą. Tą padariau dėl šeimos – jau daug metų stengiuosi reguliariai juos aplankyti“, – 15min pasakojo Edita.

Tuo pačiu ji nusprendė apsilankyti ir išankstinėje premjeroje. Kaip pati sakė, režisierius M.Markevičius – geras jos bičiulis, su juo jiedu susipažino dar prieš keletą metų, kai abu dalyvavo bendroje labdaros programoje.

„Esame pažįstami, man labai įdomu pamatyti jo kurtą filmą. Juolab, kad filmas – labai svarbus, čia juk mūsų istorija“, – 15min sakė E.Vilkevičiūtė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Edita Vilkevičiūtė ir Marius Markevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Edita Vilkevičiūtė ir Marius Markevičius

Paklausta, kaip šiuo metu gyvena, E.Vilkevičiūtė tikino, kad viskas klostosi puikiai – sėkmingai dėliojasi ir jos profesinė veikla, ir asmeninis gyvenimas.

Nors apie jį garsus modelis niekuomet nebuvo linkęs kalbėti. Net tuomet, kai praėjusių metų vasarą Italijoje atšoko vestuves su mylimuoju Björnu Frederico Gerlingo – jas kruopščiai slėpė nuo smalsių aplinkinių akių.

15min primena, kad amžiną meilę vienas kitam Edita ir Björnas prisiekė po pustrečių metų draugystės. 2017-ųjų antrąjį liepos savaitgalį susituokusią porą Italijoje sveikino būrys artimųjų ir draugų.

Nors į renginį Vilniuje antradienio vakarą ji atvyko be vyro. Premjeroje buvo galima sutikti ir daugiau garsių svečių. Tarp jų – ne vieną politikos, verslo, sporto, kultūros ir pramogų pasaulio atstovą. Čia viešėjo ir iš Holivudo atvykę svečiai – filmas yra bendras lietuvių ir JAV kūrėjų darbas.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Tarp pilkų debesų“ VIP premjera: raudonu kilimu žengė Lietuvos žvaigždės ir svečiai iš Holivudo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius