Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp „X Faktoriaus“ žiūrovų – dukrą tėvams patikėjusi E.Straleckaitė: „Užsidaręs namuose gali nupušti“

Sekmadienio vakarą TV3 eteryje – tiesiogiai transliuojamas penktasis „X Faktoriaus“ finalas, kuriame pasirodo septyni projekto dalyviai. Pirmą kartą gyvai pasidžiaugti šou atvyko šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė su vyru, verslininku Justinu Daugėla. Rugpjūčio 9-ąją gimusi sutuoktinių pirmagimė Vakarė liko namie.
Eglė Straleckaitė-Daugėlė
Eglė Straleckaitė-Daugėlė / Vido Černiausko nuotr.

Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė pasakoja, kad susilaukus dukrelės gyvenimas tikrai pasikeitė. Savaitgalius šokių konkursuose ar projektuose pakeitė ramūs vakarai su šeima.

„Dabar savaitgaliai yra labai šeimyniški, nes mažoji kol kas priverčia dažniau būti namuose. Tikrai pavyksta išeiti, bet sekmadienis jau tokia diena, kai laiką dažniausiai praleidžiame prie televizijos ekranų. Man net pačiai keista. Anksčiau savaitgalių namuose netekdavo sutikti, nes iki mažosios praktiškai televizoriaus nežiūrėjau, nė vienos laidos nežinojau“, – 15min sakė E.Straleckaitė-Daugėlė.

Pasikeitus situacijai, viena iš šeimos tradicijų tapo „X Faktorius“. Nepraleidę kone nė vienos laidos, dabar tėveliai džiaugiasi pirmą kartą pasitaikiusia proga gyvai stebėti šou. Tai taip pat yra vienas iš pirmųjų kartų, kai Eglė ir Justinas Daugėlos penkių mėnesių dukrelę paliko prižiūrėti artimiesiems.

„Šį kartą Vakarę prižiūri seneliai, kurie tą daro su didžiausiu malonumu ir yra visą laiką pasiruošę padėti. Tiesą sakant, turime net susidariusią eilę norinčių prižiūrėti dukrytę“ , – juokėsi šokėja.

Eglė Straleckaitė-Daugėlė juokiasi, kad samdyti auklių, panašu, neprireiks ir ateityje. Mažąja Vakare mielai rūpinasi proseneliai, seneliai ir krikšto tėvai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokėjos E.Straleckaitės dukros krikštynos – su Kalėdų Seneliu ir daugybe citrinų

Ir nors kol kas leisti laiką be mažylės yra kiek neįprasta, mama žadėjo nuolat neskambinėti.

„Dukrelę paliekame pačių artimiausių žmonių globai, kurių patarimų klausiame iki šiol, tad nėra jokios baimės. Visgi pasidomėsiu, kaip sekasi, – juokėsi šokėja. – Tik dažnai skambinti nesiruošiu, nes reikia stengtis nebūti iš tų tėvų, kurie nė sekundei negali palikti vaikų, skambina 20 kartų per valandą. Tokiu atveju patarčiau tėvams dar nepalikinėti vaiko kitų priežiūrai.“

„Manau, kad mes tikrai pasimėgausime laiku atskirai, nes būnant vien tik namuose gali nupušti. Tikrai gali pasidaryti silpna, jei esi veiklus, kaip aš“, – šypsojosi į „X Faktorių“ atvykusi Eglė.

Vido Černiausko nuotr./„X Faktoriaus“ akimirka
Vido Černiausko nuotr./„X Faktoriaus“ akimirka

Eglė su Justinu atvirauja, kad iki šiol stengėsi visada būti kartu su pirmagime, mat nesinori praleisti pirmųjų kartų.

„Pirmi metai pilni atradimų, nesinori praleisti. O ir beprotiško noro ją palikti tikrai nėra. Nors aplinkiniai jau juokauja, kad netrukus pajusime, ką tai reiškia“, – juokėsi moteris.

Visgi tai nereiškia, kad šeima lieka užsidariusi namie. Priešingai, stengiasi, jei tik yra proga, kartu su mažąja lankytis kuo įvairesnėse vietose.

„Mes pratiname Vakarę, kad ji nebūtų namų vaikas. Manau, kad tai vėliau gali tapti didžiule problema. Stengiamės, kad ji nebijotų nei žmonių, nei naujos aplinkos, tad kai tik galime, visada stengiamės ją pasiimti kartu“, – sako E.Straleckaitė-Daugėlė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „X Faktoriuje“ kova baigėsi Samo mokiniui – projektą paliko Deividas Valma

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius