-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarpušvenčiu Lietuvos žvaigždės pakėlė sparnus į užsienį: dalijasi pavydą keliančiais kadrais

Kol dalis Lietuvos nekantriai laukia karantino pabaigos, sau leidžiantys gali mėgautis saulės spinduliais užsienyje. Štai dalis Lietuvos žvaigždžių paskutinėmis metų dienomis nusprendė nors trumpam pabėgti ten, kur karantinas gerokai lengvesnis ir kepinanti saulė leidžia pamiršti tamsią lietuvišką žiemą.
Mantas Bertulis, Juozas Statkevičius, Milita Daikerytė
Mantas Bertulis, Juozas Statkevičius, Milita Daikerytė / Asmeninio albumo nuotr.

Daugelis iš mūsų pagal karantino reikalavimus Naujuosius metus sutiksime savo namuose, tačiau kai kurie lietuviai į 2021-uosius įžengs būdami svetur.

Šiuo metu Lietuva išlieka viena pavojingesnių šalių koronaviruso atžvilgiu, tačiau kelionės į kitas šalis tebegali vykti. Būtent šia galimybe pasisvečiuoti užsienyje pasinaudojo dalis Lietuvos žvaigždžių, keliančių pavydą kadrais iš pajūrių su permatomu vandeniu.

Viena jų – atlikėja Beatrich, pastarosiomis dienomis socialinių tinklų vartotojus žavinti kadrais iš egzotiškųjų Maldyvų. Baltojo smėlio paplūdimiai, žydra jūra – argi ne idealios atostogos?

Savo instagramo stories mergina dalijasi ir nuotaikingais kadrais, kuriuose yra įsiamžinusi su britų atlikėja Nancie. Akivaizdu, kad merginos atostogauja kartu ir laiką leidžia labai smagiai.

Asmeninio albumo nuotr./Beatrich atostogų akimirkos
Asmeninio albumo nuotr./Beatrich atostogų akimirkos
VIDEO: Beatrich socialinių tinklų vartotojus žavi kadrais iš egzotiškųjų Maldyvų

Ne ką mažiau smagiai laiką leidžią dizaineris Juozas Statkevičius. Į saulėtąją Ispaniją išvykęs žinomas vyras gerbėjus džiugina ir pavydą keliančiais kadrais, kuriuose atrodo itin jaunatviškai.

J.Statkevičius saule mėgaujasi Ispanijai priklausančioje Maljorkos saloje, savo viešnagės akimirkomis nepamiršdamas pasidalyti ir su savo socialinių tinklų sekėjais. Štai trečiadienį dizaineris įsiamžino šalia garsiosios Palmos katedros.

Prie gražaus pajūrio deginasi ir vizažistė, projekto „X faktorius. Žvaigždės“ laimėtoja Milita Daikerytė. Mergina šiuo metu taip pat atostogauja Maldyvų Respublikoje ir gali pasigirti ne tik išskirtine ją supančia aplinka, bet ir išpuoselėta savo figūra.

Pandemijos laikotarpiu pakelti sparnus iš Lietuvos pasiryžo ir keliautojas Mantas Bertulis.

„Visi žmonės kaip žmonės, o va šitas nenusėdi ramiai vietoje net per pandemiją“, – socialiniuose tinkluose rašė vyras ir pridūrė šiuo metu esantis Turkijoje.

Savo sprendimu vyras šiuo metu nė kiek nesigailintis – kaip rašė instagrame, tai buvo vienas jo geresnių sprendimų, priimtų 2020-aisiais.

„Kol kas Turkiją labai užskaitau bei siūlau ir jums neliūdėti užsidarius tarp keturių sienų bei taip pat atlėkti čionai. Keliauti kol kas dar niekas neuždraudė“, – instagrame rašė keliautojas.

15min neseniai kalbintas Mantas tvirtino, kad dabar idealus laikas keliauti – atpigę viešbučiai, nėra daug turistų, sustoję jo darbai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius