-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – Inga Jankauskaitė: pristatė su Leonu Somovu kurtą dainą

Trečiadienio rytą 15min studijoje – ypatinga viešnia: čia lankėsi aktorė, dainininkė ir laidų vedėja Inga Jankauskaitė (37). Ji pristatė naują kūrinį, kuriame skamba visiškai kitaip – „Mano vienintelis“.
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pastaruoju metu Inga Jankauskaitę žiūrovai dažniau mato kaip aktorę ir laidų vedėją, o rečiau – kaip dainininkę. Tačiau moteris į muzikinę sceną grįžta su ypatingu kūriniu ir nežada iš jos pasitraukti.

15min studijoje Inga Jankauskaitė pristatė naujausią savo kūrinį „Mano vienintelis“. Muziką šiai dainai kūrė Leonas Somovas, tad ji skamba kiek kitaip, nei Inga įprastai dainuoja.

Pokalbį su Inga Jankauskaite žiūrėkite čia:

VIDEO: Inga Jankauskaitė – apie kūrinį su L.Somovu, kuriamą albumą ir gyvenimą, kurį pati susikūrė

Su aktore taip pat kalbėjomės apie jos muzikinę karjerą, tolimesnį bendradarbiavimą su Leonu Somovu ir kuriamą albumą.

O taip pat nepraleidome progos pakalbinti Ingos Jankauskaitės apie jos darbus teatre, kine, gyvenimą Klaipėdoje ir gyvenimą, kokį šiandien ji sau yra susikūrusi.

Jūsų dėmesiui – naujoji Ingos Jankauskaitės daina:

VIDEO: Inga Jankauskaitė - Mano vienintelis

Su I.Jankauskaitės talentu susipažinti galimybę turėjo daugybė ne tik televizijos, bet ir teatro gerbėjų. Atrodo, kad garsi moteris vos spėja suktis darbų sūkuryje, tačiau ji neslepia, kad autorinė kūryba – ilgai brandintas noras, kuriam būtent dabar jaučiasi pasiruošus.

„Šita premjera man itin svarbi. Daugybę metų rašiau, slėpiau ir vis svajojau dainuoti savo tekstus, savo melodijas. Gana! Atėjo laikas traukti iš stalčių juodraščius ir pagaliau leisti jiems gyventi“, – apie naująjį kūrinį atvirauja I.Jankauskaitė.

Moteris pasakodama apie kūrinio „Mano vienintelis“ atsiradimą neslepia, kad tai jau kurį laiką saugota daina. O ją realizuoti padėjo Ingos geras bičiulis, vienas geriausių šalies muzikos prodiuserių Leonas Somovas.

„Dainos motyvas gimė kartu su tekstu ir pusantrų metų vis buvo krapštomas, kol papuolė Leonui į rankas. Ir štai, premjera! Su Leonu niekas nesunku – jis meistras, o be to – draugas. Man atrodo, kad reikėjo šiek tiek laiko jį užkrėsti ta daina, tačiau rezultatu abu esame patenkinti“, – apie kūrinį ir draugystę bei darbą studijoje su garsiu prodiuseriu pasakoja I.Jankauskaitė.

Artimoje ateityje, dar šiais metais, žinoma moteris planuoja savo gerbėjus pradžiuginti ne tik naujomis dainomis, bet ir albumu. Tačiau, ar atlikėja soliniame albume skambės kitaip, dar neskuba teigti.

„Vyksta kūrybinis paieškų procesas ir kartu su nemaža komanda ieškome skambesio. Vizija yra, tačiau pasisukti gali visaip. Kol kas dar daug adrenalino“, – kalba Inga.

Talentingoji I.Jankauskaitė savo gerbėjams žada ir aktyvią muzikinę veiklą bei prasitaria apie artimiausius planus, tarp kurių ne tik vaizdo klipas, bet ir įvairūs koncertai. „Be abejo, muzikinė veikla bus aktyvi. Laikas patriukšmaut“, – šmaikštauja Inga.

„Mano vienintelis“ – modernus, moteriškas ir pozityvus kūrinys, kurio skambesį žinomas prodiuseris Leonas Somovas. Tai pirmoji I.Jankauskaitės daina iš šiais metais pasirodysiančio albumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius