Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnius Kiguolis pateko į avariją: vilkiko padanga stipriai apgadino prabangų „Mercedes-Benz“

Ketvirtadienį verslininkas Ugnius Kiguolis pateko į avariją: į greitkeliu Vilnius-Kaunas važiavusio vyro S klasės „Mercedes-Benz“ automobilį atsitrenkė vilkiko padanga.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

U.Kiguolis atsipirko išgąsčiu, mat eismo įvykis, galima sakyti, baigėsi gana sėkmingai. Pats verslininkas įsitikinęs, kad viskas galėjo pasibaigti kur kas blogiau.

„Man pačiam nieko nenutiko – automobilis su apsaugomis. Važiavau autostrada paskui automobilių koloną, staiga iš po priekyje važiavusio automobilio pakilo padanga ir trenkėsi į mano automobilį. Pasirodo, kažkodėl autostradoje ant kelio mėtėsi fūros padanga: pirmas automobilis išsisuko, antras staigiai metėsi į šoną, trečioji trenkėsi ir pervažiavo ją ir tada padanga jau atsitrenkė tiesiai į mano automobilį“, – Žmonės.lt sakė U.Kiguolis.

Verslininko automobilis draustas kasko, todėl nuostoliai bus padengti. „Nežinau, iš kur ta padanga atsirado ant kelio... Bet kokiu atveju, apgadinimų daug, nuostoliai bus apie keliasdešimt tūkstančių“, – sakė U.Kiguolis.

Verslininkas teigė, kad nepaisant didelių nuostolių, svarbiausia, kad pavyko tinkamai sureaguoti į avarinę situaciją ir viskas baigėsi gana gerai. „Viskas galėjo būti ir blogiau. Tokioje situacijoje dažnas suka vairą į šoną, jeigu tokiu greičiu važiuodamas būčiau sukęs vairą, viskas galėjo baigtis kur kas blogiau. Važiavau apie šimtą kilometrų per valandą“, – svarstė U.Kiguolis.

Asmeninio albumo nuotr./Ugniaus Kiguolio automobiliai
Asmeninio albumo nuotr./Ugniaus Kiguolio automobiliai: anot Kiguolio, apdagintas ne šis baltas „Mercedes-Benz“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius