Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 20 /14:49

Skaiva Jasevičiūtė įkliuvo prie vairo neblaivi: pateikė paaiškinimą ir atsiprašė

Pirmadienį pranešta, kad Skaiva Jasevičiūtė neblaivi vairavo automobilį. Įvykiui nuaidėjus viešai, apie jį neilgai trukus pasisakė ir pati laidų vedėja. Ji teigė turinti rimtą pasiteisinimą, tačiau nevengė savęs kritikuoti.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Faktą apie prie vairo neblaivią sulaikytą Skaivą Jasevičiūtę portalui 15min patvirtino Lietuvos kelių policijos tarnybos Administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Jorūnė Liutkienė.

Kaip teigė, vairuotoja pričiupta penktadienį, birželio 17 d., Minsko plente, Vilniuje.

15min bandė susisiekti su S.Jasevičiūte, tačiau nesėkmingai – moteris neatsiliepė. Vis dėlto vėliau apie įvykį ji pasisakė savo feisbuke. Moteris paaiškino, kodėl taip atsitiko, ir sukritikavo savo neatsakingą elgesį.

„Tai nebus malonus įrašas, bet turiu jį parašyti. Nesitikiu palaikymo, pati smerkčiau taip pasielgusį žmogų ir smerkiu save.

Praėjusį penktadienį namuose gurkšnojau šampaną. Buvau išgėrusi apie 250 ml, kai vienam mano taksų prasidėjo priepuolis. Priepuolis panašus į insultą – kai šuo kratosi ir inkščia ir nebevaldo galūnių. Toks priepuolis jam buvo jau ne pirmą kartą – todėl reagavau žaibiškai – dėjau šunį į automobilį ir išvažiavau į vet. kliniką. Tą akimirką nepagalvojau apie tai, kad vartojau alkoholį – stresas ėmė viršų. Taip, pasielgiau kvailai ir man labai gaila. Važiuodama mačiau, kad policija vykdo reidą ir turėjau galimybę nusukti kitu keliu, tačiau pati pasirinkau važiuoti į reidą, nes buvau įsitikinusi, kad viena mano išgerta taurė tikrai neviršys leidžiamos normos.

Klydau. Tikriausiai tai, kad išvažiavau iškart išgėrus, be pertraukos ar net elementaraus vandens atsigėrimo – parodė ką parodė – 0,5 promilės. Pareigūnai sakė, kad stresinė mano būsena dar galėjo kilstelėti rodmenis, o ji tokia ir buvo.

Tai nėra pasiteisinimas, esu kalta ir už savo poelgį atsakysiu. Tai buvo blogas mano sprendimas, pervertinau savo galimybes.

Atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau savo tokiu poelgiu, man tikrai gėda. Mano šuo – Lio pas veterinarą nuvyko su taksi, jam viskas gerai, džiaugiuosi bent tuo.

Savijauta mano prasta – kitaip ir negali būti. Dar kartą atsiprašau ir bent jau jūs pasimokykit iš mano klaidos.

Tiesa, ačiū pareigūnams, kurie suprato situaciją, elgėsi maloniai, palaikė ir net parvežė mane su šunimi namo po įvykio.

O dabar galite mane suėsti komentaruose, bet jums nepavyks skaudžiau, nei aš pati save ėdu“, – rašė S.Jasevičiūtė.

Šią žinią pirmasis pranešė portalas delfi.lt. Anot jo šaltinių, Skaivai Jasevičiūtei nustatytas lengvas girtumas. Pirmą kartą ji įpūtė 0,50 promiles, antrą kartą – 0,53.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius