-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užgauliojimų sulaukusi R.Mikelkevičiūtė: „Kur čia ta riba tarp nuomonės ir patyčių?“

Laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė daugiau nei prieš savaitę pasidalijo nuomone apie reakcijas po Editos Mildažytės laidos „Svečiuose pas Editą“ su „Nebegėda“ įkūrėja Beata Tiškevič. Vis dėlto pastarosiomis dienomis į pačios Rūtos pusę skriejo užgaulūs komentarai apie amžių ir išvaizdą. Ji stebisi, kad nebelieka ribos tarp nuomonės ir patyčių.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / LNK nuotr.

Savo pastebėjimą apie pastarosiomis dienomis girdimus komentarus Rūta Mikelkevičiūtė pateikė savo socialinio tinklo paskyroje. Įrašu ji leido pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

„Sena, nusibodusi iki gyvo kaulo; eik nach...; valink, cypianti boba; negaliu pakęsti jos; vaidina gražuolę, o iš tiesų šlykšti jei tik ją pamatytumėt; negabi ir netalentinga, kas ji tokia – laikas jai dingti“...

Kiek aš per pastarąją savaitę perskaičiau apie save nuostabių dalykų!

Kas tai rašė? Moterys. Kokios? Ir tos, kurios tuo pačiu metu visai neseniai vykdė viešą teismą moteriai, kuri anot jų, yra grubi, netolerantiška ir nepagarbiai atsiliepia apie kitą damą!

Ar tai mane stebina? Ne. Ar tai mane žeidžia? Ne, nes turiu storą odą. Jau turiu. Bet ar jūsų dukros, ponios, turi tokią? Nes ją užsiauginti reikia laiko, tam tikrų sąlygų, charakterio savybių... O to, žinia, niekas nelaukia ir nelauks!

O šalia visai kita porcija. Galvojau, nekalbėsiu, bet kad jau atsiuntė net keli žmonės... Su puokšte, beje, ir žinomų žmonių viešų komentarų su pasimėgavimu apie kitą žinomą moterį! Kad žinotų, jog pati kalta. Neprimena nieko? Trumpo sijono, gero vakarėlio, per daug alkoholio ir... taip jai ir reikia. Gerai, kad autorė ištrynė...

Taip, gali būti, kad mane juokina, stebina, piktina tam tikri žmonės, jų grupės, elgesio modeliai, bet ar taip personalizuoti ir tyčiotis ok? Ką jūs manot? Padiskutuokim!

Stebimės, iš kur vaikai tokie žiaurūs, tiek patyčių!

Kur čia ta riba tarp nuomonės ir patyčių?

Beje, kodėl aš, ji, ar kuri nors jūsų, kad ir labai būtume juokingos ir kvailos, turime veikti, atrodyti taip, kaip liepia kiti – ne taip kaip norime pačios? Hm?

Todėl sakau jums: kaip noriu, taip atrodau: gyva, mirusi, sena ir durna! Noriu, ir durna! O jūsų koks reikalas?

Taigi, jei ne kitos, niekad nesužinočiau, kokia esu nuostabi!

Bučkis jums!“ – socialiniame tinkle nepagražinta realybe pasidalijo R.Mikelkevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius