Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė Radzevičiūtė susilaukė antrosios atžalos

Prieš pat kovo 11-ąją žurnalisto, keliautojo Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė Radzevičiūtė susilaukė antrosios atžalos. Šia žinia socialiniame tinkle pasidalijo pats moters tėtis.
Vytaras Radzevičius, Augustė Radzevičiūtė ir Neilas Gittinsas
Vytaras Radzevičius, Augustė Radzevičiūtė ir Neilas Gittinsas / 15min klijuotė

Džiugia naujiena, kad dukra Augustė susilaukė antrosios atžalos, žurnalistas V.Radzevičius pasidalijo savo feisbuko paskyroje. Šią žinią 15min patvirtino ir pati Augustė.

„Kaip gerai, kad yra pirmų kartų! Antrą kartą senelis! Be 12 min. kovo 11“, – naujiena socialiniame tinkle pasidalijo V.Radzevičius.

15min primena, kad prieš trejus metus Augustė Radzevičiūtė Vilniaus santuokų rūmuose ištekėjo už mylimojo brito Neilo Gittinso.

„Aš nesakau, kad baliaus nebus – kada nors bus, bet tuomet su visais švęsime meilę, o ne dokumentų pasirašymą“, – 15min tada sakė Augustė Radzevičiūtė.

Čia nebuvo nei vestuvinių suknelių, smokingų, šukuosenų ar žiedų! Net ir svečių nedaug – tik liudininkai, kuriais tapo Neilo mama bei Augustės pusseserė: „Vaikystės susitarimas. Aš liudysiu jos vestuvėse šią vasarą“, – šypsojosi ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Augustės Radzevičiūtės ir Neilo Gittinso vestuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Augustės Radzevičiūtės ir Neilo Gittinso vestuvės

Ir ne, niekas iš artimųjų neįsižeidė, kad pora nusprendė būtent taip susituokti: „Mes nuo pat pradžių nelabai laikomės standartinių taisyklių, manau, kad visi jau priprato. O juk ir šįkart nešvęsime – tik skaniai papietausime ir grįšime prie darbų. Visgi antradienis.“

Tiesa, tėtis Vytaras Radzevičius kiek nuliūdo, kad dukra keičia pavardę. „Bet ką jau padarysi. Yra Vincentas, jis galės tęsti giminės vardą. O jeigu likčiau Augustė Marija Radzevičiūtė-Gittins, būtų kiek per daug vargo“, – šypsojosi mergina, po vestuvių tapusi Auguste Marija Gittins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius