TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Siegel-Suodaitė gimtadienį sutiko Paryžiuje: tai – netikėta L.Suodaičio dovana

Lapkričio 17-ąją nuomonės formuotoja, verslininkė Viktorija Siegel-Suodaitė švenčia 27-ąjį gimtadienį. Jis išskirtinis, mat mylimas vyras Laurynas Suodaitis apie staigmeną nieko nenutuokiančiai žmonai padovanojo kelionę į Paryžių. „Išsipildė mano svajonė“, – džiūgauja Viktorija.
Viktorija Siegel-Suodaitė
Viktorija Siegel-Suodaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Lapkričio 17 d. 27-erių sulaukusi Viktorija Siegel-Suodaitė gyvena svajonėje – gimtadienis Paryžiuje buvo labai išlauktas. Moteris pasakoja, kad nors visą gyvenimą svajojo apie tokią gimimo dieną, vis dar negali patikėti, kad tai tapo realybe, rašo portalas Žmonės.lt.

Už tai, kad Viktorijos svajonė išsipildė, reikia dėkoti jos vyrui Laurynui – būtent jis slapta suorganizavo kelionę, o žmonai tereikėjo susidėti lagaminus, pasiruošti ir laukti. Tik atvykusi į oro uostą Viktorija suprato, kokia didelė yra žadėtoji staigmena: ji vedė tiesiai į Prancūzijos sostinę.

Akivaizdu, kad skrydis į Paryžių – tik gimtadieninių dovanų pradžia: šventinį rytą verslininkė buvo nustebinta didžiule baltų rožių puokšte ir šampanu. Džiugia akimirka ji pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje.

„Už gyvenimą! Už svajones! Už staigmenas!

Esu ir jaučiuosi nepaprastai laiminga, todėl šiom nuostabiom akimirkom ir ta laime noriu pasidalinti ir Jumis, mano mylimais sekėjais!!!

O aš dar ryte net nenutokiau, kad skrisime ir mano gimtadienį sutiksiu būtent Paryžiuje!! Seniai jau turėjau svajonę gimimo dieną sutikti Paryžiuje su savo vyru!! Ir kai svajoji – svajonės ima ir išsipildo!! Jaučiuosi kaip filme, iš viešbučio kambario balkono Eliziejaus laukų alėja ir nuostabioji Triumfo arka!“, – pakilių emocijų neslėpė verslininkė.

15min primena, kad ypatingas Viktorijai buvo ir 26-asis gimtadienis – tada mylimasis Laurynas jai pasipiršo.

„Nuvilnijus didelei bangai prieš metus, jau aiškiai žinojome, kad mudviejų kelias – vestuvės. Buvome įsitikinę, kad niekas mums nesutrukdys mylėti ir gerbti vienas kitą. Šiandien matome, kad buvome teisūs“, – pasakojo L.Suodaitis.

Pora susituokė 2021-ųjų vasarą, o Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvę pasirinko neatsitiktinai. Viktorija išpažįsta stačiatikybę, todėl nuo pat pradžių mylimieji žinojo, kad amžiną meilę prisieks cerkvėje. Vis dėlto, Viktorija pasakojo, kad nei tobulas oras, nei vedybų vieta neturi didelės reikšmės. Svarbiausia tai, kad jiedu – jau vyras ir žmona.

„Išsipildė mano svajonė. Kai tikrai myli vyrą, nori už jo ištekėti ir sukurti šeimą. Nėra taip, kad padėjus parašą viskas pasikeičia. Bet ženkliai maloniau, kai vyras, pabučiuodamas tave į lūpas, ištaria: „Tu mano žmona“. Tam pritartų kiekviena moteris – juk negali būti visą gyvenimą pristatinėjama kaip draugė ar gyventi amžinai sužadėtinės statuse“, – džiaugėsi Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius