-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel-Suodaitė trankiai atšventė gimtadienį: su disko šukuosena neatpažino dukra

Nuomonės formuotojai ir verslininkei Viktorijai Siegel-Suodaitei pastarieji metai – nepaprasti, pažymėti antrojo vaiko Lauryno gimimu. Asmeninio gyvenimo džiaugsmais paženklintus metus ji atšventė nepaprastai – surengė trankų gimtadienio vakarėlį, kurio linksmybės pranoko ankestenes gimtadienio šventes.
Viktorijos Siegel-Suodaitės 28-ojo gimtadienio vakarėlis
Viktorijos Siegel-Suodaitės 28-ojo gimtadienio vakarėlis / Socialinių tinklų nuotr.

Lapkričio 17 dieną 28-erių sulaukusi Viktorija Siegel-Suodaitė savaitgalį užkūrė tikrą gimtadienio fiestą. Kartu su svečiais ir vyru Laurynu Suodaičiu verslininkė nusikėlė keletą dešimtmečių atgal – į 90-uosius.

Nuotaikingo vakarėlio akimirkomis V.Siegel-Suodaitė socialiniuose tinkluose dalijosi su savo sekėjais. Kadrais iš gimtadienio ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Fotogalerija:

To laikmečio stilių atspindėjo viskas – nuo šventės vietos, įvaizdžio iki žaidimų ir muzikos, o tai, anot Viktorijos, užtikringo ypatingą vakarėlio atmosferą. Geriausius 90-ųjų hitus šventės svečiams dovanojo muzikantų Pauliaus Jaskūno ir Jono Lengvino projektas „Midnight Gents“ ir atlikėja Gintarė Korsakaitė.

„Tai buvo, ko gero, linksmiausias gimtadienis mano gyvenime!!!! Ačiū visiems, kurie buvote kartu!!!“, – puikiomis emocijomis tryško Viktorija.

Gimtadienio proga V.Siegel-Suodaitė ypatingą padėką skyrė savo mamai, dovanojusiai jai gyvenimą.

„Mano mylimiausia mama, noriu Tau padėkoti už brangiausią ir tiesiog neįkainojamą dovaną – šį gyvenimą!

Ačiū, kad užauginai mane tokia užsispyrusia, einančia savo tikslų link nepaisant visko, nuoširdžia ir linksma, daug besišypsančia, mokančia mylėti ir vertinti! Tavo dėka tapau tuo kas esu šiandien! Užauginai mane labai stipria moterim su labai didele širdim!“, – mamai dėkojo moteris.

Vakaro šeimininkė į aprangos kodą pažiūrėjo labai atsakingai. Tikra 90-ųjų diva ją pavertė trumpas juodas sijonas, ryški palaidinė, kailiniai ir įspūdinga šukuosena – smulkios ir purios garbanos.

Tiesa, šis įvaizdis ją pakeitė kardinaliai: dukra Nicolė neatpažino mamos ir pavadino ją „teta“.

Žmonės.lt primena, kad rugsėjo 26-ąją Viktorija Siegel-Suodaitė su vyru susilaukė sūnaus. Nėštumo džiaugsmais ir iššūkiais su savo sekėjais besidalijusi moteris žinią apie šeimos pagausėjimą pranešė socialiniame tinkle, o kiek vėliau atskleidė, kad sūnų šeima pavadino Laurynu.

Nors Viktorijos nėštumas buvo sklandus, laidoje „Nuo... Iki...“ ji pripažino kartą pajutusi skausmus ir apžiūros išgirdusi gydytojos nerimą sukėlusias žinias apie virkštelę, apsisukusią aplink kūdikio kaklą.

„Tada Laurynui paskambinau su ašaromis akyse“, – prisiminė Viktorija.

Gimdyme dalyvavęs Laurynas, pasak Viktorijos, tapo didžiausia atrama ir pagalba tuomet, kai ėmus kristi vaiko širdelės tonusams, buvo skatinamas gimdymas, o ji dėl streso tarsi negirdėjo gydytojų nurodymų ir nesugebėjo jų tinkamai vykdyti. Tačiau daugiausia nerimo ji patyrė vos sūnui gimus. Poros sūnus gimė pridusęs, todėl jo verksmą, primenantį dejones Viktorija ir Laurynas išgirdo dar negreitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius