TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaida Genytė – apie praeities žaizdas: po „Dainų dainelės“ sustojus karjerai kreipėsi į psichologus

Vaidos Genytės talentas suspindo vaikystėje – publikos numylėtine charizmatiška jaunoji dainininkė tapo po ypač sėkmingų pasirodymų „Dainų dainelės" konkurse. Dar ir dabar Lietuvos žmonės atsimena jos sudainuotas „Čiunga čianga" ir „Sparnuotąsias sūpynes". Toks startas žadėjo svaiginančią dainininkės karjerą, tačiau Vaida netikėtai ilgiems metams iš TV ekranų pradingo.
Vaida Genytė
Vaida Genytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, LRT televizijos laidos „Gyvenimo spalvos" heroje tapo dainininkė Vaida Genytė. Žinoma moteris ne tik praleido dieną savanoriaudama gyvūnų prieglaudoje „Beglobis", bet ir su laidos žiūrovais sutiko pasidalyti savo gyvenimo istorija, papasakojo apie netikėtus jos posūkius.

Tiesa, nepaisant to, kad po „Dainų dainelės“ buvo dingusi iš TV ekranų, nuo muzikos pasaulio V.Genytė niekada nenutolo – nors ir atsisakė svajonės tapti operos soliste, Vaida pasirinko muzikos pedagogės profesiją.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vaida Genytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vaida Genytė

„Ir tuomet buvau laiminga, bet visą laiką kirbėjo mintys apie neišsipildžiusią svajonę, apie tai, kad iki galo savęs nerealizavau, kad galiu ir turiu dainuoti. Buvo minčių ir apie nepateisintus tėvų lūkesčius, ir scenos ilgesio, ir gailesčio, kodėl taip viskas įvyko", – laidoje pasakojo Vaida ir prisipažino, kad įveikti sudėtingą laikotarpį jai padėjo ir psichologų pagalba.

„Apsilankymas pas psichologą yra laikas sau, savo tobulėjimui, pažinimui, atsikratymui baimių ir įvairiausių slegiančių dalykų, kurie neleidžia eiti pirmyn".

Moters gyvenimą pakeitė sūnaus Ainiaus, su kuriuo Vaida dieną praleis savanoriaudama, gimimas.

„Jis atsirado kaip didžiulis stebuklas, aukštyn kojomis apvertęs mano gyvenimą. Atsimenu, kai pagimdžiau, dainuoju jam lopšines ir galvoju, kaip čia dabar padaryti, kad jis žinotų, kaip gražiai aš dainuoju", – pasakos dainininkė.

LRT nuotr./Vaida Genytė
LRT nuotr./Vaida Genytė

Karantino metu itin daug dėmesio skirianti savo augintiniui Vaida savanorystės dieną skirs būtent beglobiams gyvūnams.

„Visi šunys čia turi istoriją, kuri nėra linksma. Tai mūsų neatsakingumas. Negaliu teisti žmonių, žinoma, būna visokių situacijų. Džiaugiuosi, kad yra prieglaudos ir žmonės, gelbėjantys gyvūnus", – sakys V.Genytė.

Laida „Gyvenimo spalvos" – trečiadienį 19.30 val. per LRT televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius