-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaida Skaisgirė atšventė mergvakarį: su draugių kompanija šėlo Dubrovnike

Televizijos prodiuserei Vaidai Skaisgirei ši vasara – neeilinė: prieš metus su mylimuoju Elvinu susižadėjusi moteris netrukus iškels vestuves. Savo meilės šventei besiruošianti Vaida jau atšventė ir savo mergvakarį – su geriausių draugių kompanija šėlo Kroatijoje.
Vaidos Skaisgirės mergvakaris Dubrovnike
Vaidos Skaisgirės mergvakaris Dubrovnike / Asmeninio albumo nuotr.

Apie savo mergvakarį ir jo scenarijų nemažai moterų svajoja nė kiek ne rečiau nei apie vestuves. Kas laukia būsimos nuotakos – jaukus pasisėdėjimas ar linksmybės – ne taip jau svarbu, jei šalia – artimiausios draugės. Tuo įsitikino ir prodiuserė Vaida Skaisgirė, mergvakarį atšventusi Dubrovnike.

Akivaizdu, kad jos draugių suruošta staigmena išpildė ir net pralenkė visus Vaidos lūkesčius. Skrydis į Kroatiją, pramogos kerinčio grožio mieste ir linksmi vakarėliai leido jai atsipalaiduoti prieš svarbiąją šventę.

Asmeninio albumo nuotr./Vaidos Skaisgirės mergvakaris Dubrovnike
Asmeninio albumo nuotr./Vaidos Skaisgirės mergvakaris Dubrovnike

Savo mergvakario akimirkomis V.Skaisgirė gausiai dalijosi socialiniuose tinkluose ir sutiko jomis pasidalinti su portalo 15min skaitytojais.

„Šiam netikrumo ir apsimetinėjimo kupinam pasauly taip gera turėti tokius žmones, kaip jūs.

Su kiekviena jūsų sieja ypatingas ir skirtingas ryšys, o kokia galinga jėga mes tapom visos vienoj krūvoj…

Nuo pat pirmos sekundės viskas buvo nepakartojama, laaaaabai smagu, jautru, gražu, linksma, o svarbiausia – TIKRA. Man net nepatogu dėl to, kiek jūs visko prigalvojot ir kiek padarėt ? Aš labai labai dėkinga už šitą ilgą mergvakario savaitgalį bei kiekvieną jūsų sukurtą akimirką. Ir, kas be ko, už mūsų ryšį! ??

AŠ JUS MYLIU“, – neblėstančiomis emocijomis dalijosi V.Skaisgirė.

Kad V.Skaisgirės širdis užimta, paaiškėjo dar praėjusių metų pavasarį, o vasarą portalui Žmonės.lt televizijos prodiuserė patvirtino kalbas apie sužadėtuves su mylimuoju Elvinu.

„Nėra ko slėpti“, – nedaugžodžiavo ji.

Vėliau Vaida pasidalijo naujienomis ir savo socialiniame tinkle.

„Aš pasakiau TAIP! Be jokios abejonės!“ – rašė ji, „Instagram“ paskyroje paviešinusi ir ant piršto sužibusio žiedo nuotrauką.

Anksčiau žurnalui „Ji“ Vaida yra sakiusi, kad sužadėtuvės su mylimuoju Elvinu įvyko labai greitai, tačiau natūraliai.

„Draugystė, pasimatymai, sužadėtuvės ir vasarą planuojamos vestuvės. Abiem jau seniai ne po dvidešimt metų, todėl suprantame, kad nereikia švaistyti brangaus laiko, jei jauti, kad tai – tavo žmogus.

Mano būsimas vyras yra lietuvis, tačiau daug metų gyvena Italijoje. Aš taip pat pastaruoju metu, galima sakyti, gyvenu tarp Italijos ir Lietuvos“, – kalbėjo moteris.

Paklausta apie pažintį, Vaida atsakė, kad juodu su Elvinu suvedė socialiniai tinklai.

„Socialinių tinklų galia didelė, ką daugiau galiu pasakyti (šypsosi). Tačiau per pastaruosius metus supratau, kad asmeniniu gyvenimu reikia džiaugtis savame rate. Tad išsiplėsti nenoriu, tiesiog aplinkybės padovanojo lemtingą pažintį. Džiaugiuosi, kad man pavyko rasti tokį partnerį, su kuriuo jaučiuosi visavertė ir kaip moteris, ir kaip asmenybė“, – žurnalui „Ji“ pasakojo V.Skaisgirė.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius