Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgirė kviečia atspėti, kas su ja ves šou „2 Barai“: atpažįstate Justiną Jankevičių?

Artėjančios vasaros su nekantrumu laukia kiekvienas, bet labiausiai – realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvių dvyliktukas, mat galės ne tik džiaugtis saule, bet ir turės galimybę varžytis dėl naujutėlaičio automobilio. Artėjančio realybės šou vedėja Vaida Skaisgirė taip pat turi kam ruoštis, mat jos scenos partneris taps tikru iššūkiu tiek jai, tiek ir tuzinui dalyvių.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Ruslano Kondratjevo nuotr.

Trečiadienį netradicinėje vietoje – Vilniaus geležinkelio stoties prieigose įkurtame bare „Peronas“ vyko įvaizdinė projekto fotosesija.

Joje dalyvavo ne tik dviejų barų vadovais tapę humoristas Vitalijus Cololo ir gelbėtoja Gerda Stiklickienė, vedėja V. Skaisgirė, bet ir naujasis jos scenos partneris. Įdomu tai, kad fotosesijoje jie susitiko pirmąjį kartą.

„Apie savo būsimą scenos partnerį daug atskleisti kol kas negaliu... Pasakysiu tik tiek, kad jo humoro jausmas abejingų tikrai nepaliks“, – intrigavo Vaida.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vaida Skaisgirė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vaida Skaisgirė

Ar jos partneriu ir šį kartą taps A.Rožickas? Vaida kvatodama tikino: „Ne, šįsyk partneris tikrai naujas. Iš pradžių man buvo dėl to šiek tiek nedrąsu, bet manau, kad esu scenos profesionalė, tad susitvarkysiu su visomis man skirtomis užduotimis ir ypač su savo nauju pašėlusiu partneriu“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jankevičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jankevičius

Šou rengėjai pasidalijo nuotrauka, kurioje V.Skaisgirė pozuoja drauge su nauju vedėju.

Tad akylesni nesunkiai atpažino, kad Vaidos partneriu taps ne kas kitas, o Justinas Jankevičius.

Projekto prodiuseriai jau atrinko realybės šou dalyvius – dvylika talentingų, charizmatiškų, bebaimių žmonių. Jie jau netrukus susirungs dėl didžiojo prizo ir šlovės. Vasarą startuosiančiame TV3 realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvaus dvi komandos po šešis žmones. Jiems vadovaus G.Stiklickienė ir V.Cololo. Tiesiogines transliacijas ves V.Skaisgirė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius