Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vashos mergvakaris Milane – su naktinėmis šėlionėmis, limuzinu ir pramogomis Komo ežere

Beveik prieš dvejus metus slapta Vilniuje civilinę santuoką įregistravę atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas dar tuomet sakė: „Didžioji šventė dar laukia.“ Jų šeimoje daug dalykų dėliojosi antraip: pirma nėštumas, tada vedybos, o vėliau piršlybos ir ruošimasis dar vienoms vestuvėms. Tačiau kokios jos be mergvakario!
Vashos mergvakario akimirka
Vashos mergvakario akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

O jį Vasha paminėjo kaip reikiant. Dar ketvirtadienį ji drauge su bičiulėmis išvyko į Milaną, Italijoje merginos praleido visą ilgąjį savaitgalį.

„Žinojau mergvakario datą, žinojau, kad reikia pasiimti lagaminą, maudymuką, gražių suknelių, o daugiau nežinojau nieko – nei krypties, nei ką kaip kur veiksim. Apie tai, kur skrendam, sužinojau tik atvykusi į oro uostą, ten manęs jau laukė draugės“, – 15min pasakojo Gabrielė.

Asmeninio albumo nuotr./Vashos mergvakario akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Vashos mergvakario akimirka

Merginos nuskrido į Milaną, šiame mieste Gabrielė lankėsi pirmą kartą. Draugės būsimą nuotaką stebino kaip tik įmanydamos – nusivežė prie Komo ežero, kartu lankėsi ne viename restorane, aplankė ir turistų pamėgtas vietas, ir prabangų naktinį klubą.

„Penktadienį buvo pagrindinė mergvakario diena. Merginos nusivežė į „Just Cavalli“ klubą – tai prabangiausias Milano naktinis klubas. Viso to tikrai nesitikėjau. O dar tas Komo ežeras! Ten plaukiojome privačiu laiveliu, vaizdas fantastiškas, visiems rekomenduočiau“, – kalbėjo Gabrielė.

Apie tai, kad mergvakaris vyks ne Lietuvoje, su draugėmis ji sako svarsčiusi jau kurį laiką, tačiau apie Milaną mintį pamėtėjo viena iš bičiulių, kuri šiame mieste pati keletą metų gyveno.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

„Ji daug laiko praleidusi Milane, pasisiūlė padėti viską suorganizuoti, todėl visos pasitikėjo. O ir man patiko, nors Italiją jau buvau aplankiusi, bet šiame mieste buvau pirmą kartą. Visas laikas čia buvo labai smagus“, – pasakojo atlikėja.

Šventėje dalyvavo septynios merginos, penkios jų atskrido iš Lietuvos, o jau atvykusios į Milaną čia susitiko su kitomis – modeliu čia dirbančia Gabrielės drauge ir iš Olandijos specialiai atskridusia patėvio dukra.

Asmeninio albumo nuotr./Vashos mergvakario akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Vashos mergvakario akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

„Gavau dovanų keliaraištį, tačiau didžiausia dovana man buvo pasiplaukiojimas ežere ir kartu praleistas laikas. Tą sakė ir draugės – tikino, kad akimirkos kartu yra daug vertingesnės už visokius daiktus“, – sakė Gabrielė.

Daugiau mergvakario akimirkų:

15min primena, kad pirmą kartą pora susituokė 2016-ųjų rugpjūčio 18-ąją sostinės Santuokų rūmuose. Tuomet apie savo vestuves jiedu niekam nesakė, apie jas nežinojo net tėvai. Tų pačių metų spalį jie susilaukė pirmagimės Adrijos, o Ronaldas mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą, jie jau tada žinojo, kad didelę vestuvių puotą surengs vėliau.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vasha vestuves su krepšininku Ronaldu Rutkausku nuslėpė net nuo tėvų: „Didžioji šventė dar laukia“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius