Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vidas Bareikis daro pertrauką nuo televizijos: jo laidą keičia serialas

Vidas Bareikis, visiems puikai pažįstamas kaip aktorius ir atlikėjas, praėjusių metų rudenį išbandė dar vieną avantiūrą. Kiekvieną darbo dieną, po pietų įsijungus televizijos ekranus, žiūrovai galėjo jį pastebėti vedant laidą „VIDO VIDeO“. Tačiau panašu, kad trumpam žinomo vyro vedėjo amplua nebeišvysime. Nuo šios savaitės vietoje jo laidos pradėtas rodyti serialas.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.
Temos: 2 Vidas Bareikis LNK

Susisiekus su LNK televizijos atstovu spaudai Gediminu Malaškevičiumi, jis teigė, kad viskas vyko pagal planą, o laidos reitingai prie šių pokyčių neprisidėjo.

„Po didelio krūvio – keturios laidos per savaitę – laida išėjo trumpo atokvėpio, užleidusi vietą trečiajam serialo „Paveldėtoja“ sezonui, ir vėliau sugrįš į eterį“, – 15min sakė G.Malaškevičius.

Jis patvirtino, kad laida į televizijos ekranus sugrįš balandžio mėnesį.

Anksčiau Vidas Bareikis yra pasakojęs, kad prodiuserių akiratyje buvo jau kuris laikas, jam teko dalyvauti TV projektuose, kuriuose jautėsi puikiai.

„Tačiau toks pasitikėjimas, kai pasiūloma vardinė, kasdienė laida, labai nustebino ir pradžiugino. Esu žmogus, kuris stengiasi nestovėti vietoje, tobulėti ir visada išlikti žingeidus, todėl esu dėkingas LNK už naująjį etapą ir kol kas labai kūrybingą ir beprotiškai pozityvią atmosferą“, – sakė V.Bareikis.

Žinomas vyras atskleidė, kad reikėjo šiek tiek laiko prisitaikyti prie naujojo ritmo, bet tai nebuvo jo vienintelė veikla, todėl greitai priprato prie tempo ir darbo televizijoje: „Krūvį išlaikyti padeda režimas, sportas ir artimųjų palaikymas. Labai laukiu kiekvieno filmavimo, nes būtent naujos temos ir svečiai padiktuoja sprendimus ir leidžia šėlti vaizduotei.“

Paklaustas, kokie momentai iš filmuojamo „VIDO VIDeO“ jam įsiminę labiausiai, atlikėjas nė nedvejodamas papasakojo, kad jie gimsta vos ne kiekvienoje laidoje.

„Mano topas yra – metalistu virtęs ministras Aurelijus Veryga, ant mano galvos išpiltas šaltibarščių puodas ir grupės „69 danguje“ netikėtumas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius