Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas „Arūnų Valinskų“ keičia amplua LNK seriale „Saldi nuodėmė“

Kiekvienas Lietuvos gyventojas žino Arūną Valinską. Kiekvienas televizijos mylėtojas žino „Dviračio šou“ „Valinską“ ir šį personažą įkūnijusį aktorių Ramūną Šimukauską. Ramūnas nesėdi vietoje, neseniai jis debiutavo LNK seriale „Saldi nuodėmė“.
Ramūnas Šimukauskas
Ramūnas Šimukauskas / LNK nuotr.

Ramūnas yra sukūręs ne vieną vaidmenį ne tik televizijoje, bet ir teatre. Aktorius mėgsta išbandymus ir nori per savo karjerą suvaidinti kuo daugiau spalvingų, skirtingų personažų. Naujasis Ramūno veikėjas Linas „Saldžioje nuodėmėje“ puikiai pasitarnauja šiam tikslui.

„Patinka (iš kitos pusės ir sudėtinga), kad šis personažas yra jautrus, nuoširdus ir tuo pačiu naivokas. Čia randasi komiškumas, kadangi tai nebūdinga man, mano amplua. Tai įdomus iššūkis, tikiuosi, jog turėsiu galimybę pademonstruoti kuo daugiau šio veikėjo savybių“, – įspūdžiais dalijasi Ramūnas.

Teatre Ramūnas yra įkūnijęs įvairių personažų, dėl to aktorius džiaugiasi galimybe tą patį padaryti televizijoje. „Norisi parodyti, kad gali ir kitoks Šimukauskas būti, ne tik Valinskas“. Vis tik Ramūnas nesibodi Arūno Valinsko personažo, tai jam buvo vienas svarbesnių, labiausiai patikusių vaidmenų.

„Šis veikėjas tuo metu buvo itin aktualus. Tačiau negalėčiau teigti, kad tai vaidybos viršūnė, nes toks jau tas žanras“, – prideda Ramūnas. Be abejo, vaidmenys kino filmuose ir serialuose aktoriams suteikia daugiau galimybių pasireikšti. Juk politinėje satyroje, kad ir kokioje kandžioje ir taiklioje, veikėjų veiksmai ir charakteris priklauso nuo parodijuojamų asmenybių.

„Saldžioje nuodėmėje“ taip pat vaidina buvusi Ramūno brolio žmona Ieva Šimukauskienė. „Dalinamės bendra pavarde, bet pavardė tai mano!” – šmaikštauja Ramūnas. Aktoriai vis dar pakankamai artimai ir šiltai tarpusavyje bendrauja, tačiau anksčiau jie neturėjo progos kartu dirbti. „Ji gera aktorė, nes moteris, nešiojanti šią pavardę, negali vaidinti blogai (juokiasi). Mane Ieva maloniai nustebino, ji subtiliai ir gražiai atliko savo vaidmenį.“

Kol kas Ramūnas neturėjo daug bendrų scenų su Ieva, tačiau tikisi šį malonumą patirti ateityje.

Ramūno Šimukausko naujasis amplua seriale „Saldi nuodėmė“ pirmadieniais–trečiadieniais 20.00 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius