Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus naujagimę dukrą pavadino išskirtiniu vardu

Jau savaitę visiškai pasikeitusiu gyvenimu, kurį papildė dukra, besidžiaugiantys prekės ženklo „Woman's Label“ kūrėja, modelis Viktorija Siegel (23) su sužadėtiniu, verslininku Danieliumi Bunkumi (41) savo naujagimei išrinko unikalų vardą.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

2016 metų vasarą susipažinę, o 2017-ųjų vasario mėnesį susižadėję Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel šiuo metu jau sūpuoja pirmąjį jųdviejų mažylį. Vasario 12-ąją jų šeimą papildė itin laukta dukra.

Jai pora jau išrinko vardą – Viktorija su Danieliumi mergaitę pavadino išties išskirtinai – Nicole. Šią žinią 15min patvirtino mama tapusi Viktorija Siegel.

Tai – šventas graikų vardas, vis labiau populiarėjantis ir Lietuvoje. Išvertus iš graikų kalbos, Nicole reiškia „žmonių pergalė“.

Šis vaikelis Viktorijai – pirmasis. Danieliui Bunkui – jau antrasis. Verslininkas turi sūnų Kristupą, kurio 2011 metų rugpjūtį susilaukė su tuometine žmona, atlikėja Natalija Bunke.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel atšventė kūdikio sutiktuves ir atskleidė jo lytį

Dar būdama nėščia Viktorija 15min pasakojo, kad vaikelio laukimas jos darbų nesustabdė, gyvenimas nesulėtėjo. „Man nuo mažens buvo įskiepyta, kad šeima gyvenime turi būti pirmoje vietoje. Todėl į tai žiūriu labai rimtai. Karjera ir visi kiti dalykai palauks. Man dar tik 23-eji, aš dar labai jauna ir visas gyvenimas man dar prieš akis“, – yra sakiusi Viktorija.

Dariaus Kučio nuotr./Kalėdinė eglė Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus namuose
Dariaus Kučio nuotr./Kalėdinė eglė Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus namuose

15min primena, kad žinia apie romantišką D.Bunkaus ir V.Siegel draugystę viešai nuaidėjo 2016 metų liepą. O 2017 metų vasario 13-ąją Danielius mylimajai pasipiršo.

„Kiekvienos moters didžiausia gyvenimo svajonė, kad mylintis ir mylimas vyras pasipirštų. Buvo didžiulė staigmena, tikrai nesitikėjau. Apsiverkiau, apsidžiaugiau ir iš karto sutikau“, – apie sužadėtuvės 15min yra pasakojusi V.Siegel.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel parodė sužadėtuvių žiedą: „Kai pasipiršo, apsiverkiau ir iškart sutikau“

Santuoka su Danieliumi, kai tokia įvyks, Viktorijai bus pirmoji. O D.Bunkus tuoktis ketina trečiąkart.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius