Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel su sužadėtiniu tapo kilnaus renginio veidais: ateityje svarsto ir apie įsivaikinimą

Kanuose gyvenantis verslininkas Danielius Bunkus ir jo sužadėtinė Viktorija Siegel niekada nepraleidžia progos prisidėti prie labdaros akcijų, o šiemet prisijungė prie rudenį Lietuvoje vyksiančio maratono. Anot jų, prisidėti prie pagalbos kitiems yra būtina, o patys ateityje neatmeta galimybės ir įsivaikinti.
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus / Dariaus Kučio nuotr.

Labdaros renginio idėja kilo garsiai dviratininkei Modestai Vžesniauskaitei, kuri apsilankiusi savo vaikystės sporto bazėje Lietuvoje nustebo, kokiomis sunkiomis sąlygomis auginami būsimi dviračių sporto čempionai.

Ji įkūrė labdaros fondą „Auginam Lietuvai čempionus“, o renginio ambasadore pakviesta tapti artima bičiulė Viktorija Siegel. Ji kartu su sužadėtiniu Danieliumi Bunkumi šia proga įsiamžino specialioje fotosesijoje.

„Su džiaugsmu priėmiau šį pasiūlymą, kadangi tikiu idėja ir matau, kad tai Modestai labai svarbu“, – sako Viktorija.

Rudenį vyksiantis maratonas bus 100 kilometrų. Distancija drieksis nuo Vilniaus iki Trakų ir atgal, taip pat po gretimai esančias apylinkes.

Visi norintis dalyvauti gali pasirinkti išbandyti save maratone (dalyvio mokestis – 200 eurų) arba sudalyvauti Gala vakarienėje (200 eurų). Pasirinkę abi programas turėtų skirti 300 eurų mokestį.

„Surinkti pinigai bus skirti mažųjų čempionų aprangų ir inventoriaus įsigijimui“, – sako Viktorija.

Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel
Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel

Ne pirmą kartą prie labdaros akcijų su sužadėtiniu Danieliumi prisidedanti Viktorija sako, kad abiem galimybė pagelbėti kitiems yra labai svarbi.

„Abu nuoširdžiai tikime gerumu ir manome, kad jei tau likimas buvo palankus, visuomet privalai pasidalinti su tuo, kuris gavo mažiau. Ir tai ne visuomet privalo būti pinigai. Skirtas laikas ar suteikta pagalba to trokštančiam daug svarbesni, nei sausai į delną įsprausta kupiūra“, – pabrėžia Viktorija.

Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus
Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus

Kaip svarbu pagelbėti kitiems Viktorija įsitikino ir dažnai lankydamasi Monake, kur didesnes pajamas gaunantys žmonės paramą supranta kaip savo pareigą.

„Ten net nėra klausimo, ar aukoti, tik svarbu nuspręsti, kas tau artima, ką ketini paremti. Labdarai labai daug žmonių skiria didžiulius pinigus, čia per vieną Gala vakarienę surenkamos sumos būna nuo kelių iki keliolikos milijonų eurų vienam konkrečiam tikslui“, – pasakoja Viktorija.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Ji neslepia su D.Bunkumi pagalvojantys ir patys suorganizuoti savo vardo paramą, nes šiuo metu remia ne vieną projektą. Neatmeta minties prisidėti ir kitu svarbiu būdu – įsivaikinti vaiką.

„Iš tiesų apie tai tikrai pasvarstome ir esu tikra, kad kažkada su Danieliumi pribręsime šiai misijai ir atsakomybei“, – sako Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: V.Siegel su sužadėtiniu Kanus iškeitė į kalnus JAV: kelionėje nepamiršo ir sergančių Lietuvos vaikų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius