Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel-Suodaitė parduoda visureigį: prašo penkiaženklės sumos

Nuomonės formuotoja, verslininkė Viktorija Siegel-Suodaitė priėmė sprendimą atsisveikinti su savo automobiliu „Porsche“. Internete pasirodė moters skelbimas apie parduodamą galingą visureigį.
Viktorija Siegel-Suodaitė, Laurynas Suodaitis, parduodamas automobilis
Viktorija Siegel-Suodaitė, Laurynas Suodaitis, parduodamas automobilis / Žygimanto Gedvilos/BNS, Dariaus Kučio, asmeninio albumo nuotr.

Žinią apie parduodamą automobilį „Porsche Cayenne S“ Viktorija-Siegel-Suodaitė patvirtino ir portalui 15min.

„Porsche Cayenne S II Facelift. Stovis idealus. Ką tik darytas aptarnavimas servise ir praeita techninė apžiūra. Lietuvoje – nuo 2020 m. (europinis modelis, iš Prancūzijos)“, – rašoma skelbime.

Čia pabrėžiama, kad Lietuvoje automobilis buvo prižiūrimas oficialioje atstovybėje.

Vardijami ir kiti automobilio privalumai: „Yra „Porsche Cobra“ palydovinė apsaugos sistema, apdraudžiant KASKO nereikia montuoti papildomos apsaugos. Tamsiai rudos odos Nappa salonas. Pilnas panoraminis stogas. „Sport Chrono“. Šildomas vairas. Pilnas blokiruotės valdymas. Sumontuotas nuimamas kablys. Žieminės padangos. Važiuoja be priekaištų.“

Skelbime taip pat nurodoma, kad tai – 2014-ųjų metų modelis, ir kad automobiliu buvo nuvažiuota 193 tūkst. kilometrų.

Pranešama, kad šį visureigį Viktorija parduoda už 30 tūkst. 500 eurų.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel-Suodaitė parduoda savo „Porsche Cayenne“
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel-Suodaitė parduoda savo „Porsche Cayenne“

Nuomonės formuotoja įvardijo ir priežastį, dėl kurios nusprendė atsisveikinti su savo visureigiu.

„Nesinori, kad automobilis tik stovėtų kieme. Norisi, kad daiktas tarnautų. Kadangi turime du šeimos automobilius, trečio mums šiuo metu nereikia“, – portalui lrytas.lt sakė V.Siegel-Suodaitė.

Žmonės.lt primena, kad Suodaičių šeima rugpjūtį paskutinį kartą atostogavo trise. Tuomet dar besilaukianti Viktorija Siegel-Suodaitė su vyru Laurynu ir dukra Nicole paskutines vasaros dienas leido Lietuvos pajūryje – Palangoje ir Nidoje, kur ne tik mėgavosi likusiais saulės spinduliais, bet ir nėštumo akimirkomis.

Ypatingą jausmą nešiojant naują gyvybę V.Siegel nusprendė įamžinti romantiškoje fotosesijoje ant jūros kranto. Fotografas Gustas Scinskas Nidoje užfiksavo akimirkas, kurioje – meile į pasaulį atkeliaujančiam sūnui spinduliuojanti Viktorija, palaikantis vyras ir magiška Kuršių Nerijos gamta.

Jaukia šeimos fotosesija V.Siegel dalijosi savo socialiniuose tinkluose. Kadrais ji sutiko pasidalinti ir su portalo 15min skaitytojais.

„Sūnau, kaip aš Tavęs laukiu!“, – rašė ji šalia vienos iš nuotraukų.

Apie nėštumą V.Siegel paskelbė simboliškai – per Motinos dieną.

Apie į pasaulį atkeliaujantį kūdikį Viktorija ir Laurynas Suodaičiai pranešė socialiniuose tinkluose. Instagrame jie tąkart pasidalijo nuotrauka, kurioje akivaizdžiai matyti nėščiosios pilvukas.

„Nusipirkome arbūzą“, – prie nuotraukos parašė Viktorija, kuri iš ankstesnių santykių su Danieliumi Bunkumi turi dukrą Nicolę.

Netrukus pora atskleidė ir vaikelio lytį – paaiškėjo, kad šeimą papildys berniukas.

Tai bus pirmas bendras sutuoktinių vaikas. Iš ankstesnių santykių su Danieliumi Bunkumi Viktorija turi dukrą Nicolę. Anksčiau portalui Žmonės.lt ji pasakojo, kad jos dabartinis vyras ir dukros krikštatėvis L.Suodaitis su mergaite puikiai sutaria.

V.Siegel ir L.Suodaitis susituokė 2021-ųjų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius