Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus centre padvelkė Rytų dvasia: „Marakešo naktyje“ – ir žinomi žmonės

Prasidedant rudens sezonui, pirmą šio rugsėjo penktadienį, į rytietiška dvasia alsuojantį ir jau tradicija spėjusį tapti vakarėlį „Marrakech party“ rinkosi vilniečiai ir miesto svečiai. Tarp egzotiškoje šventėje apsilankiusių svečių buvo galima pamatyti ir išties nemažai žinomų veidų.
Vakarėlio „Marrakech night“ svečiai
Vakarėlio „Marrakech night“ svečiai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Penktadienio vakarą gastrobare „Valdovų sodas“ rinkosi tartum sultonai atrodantys vyrai ir paslaptingumu dvelkiančios moterys, pasklido Rytų aromatai ir ryškiaspalviai apdarai, o renginio atmosferą kaitino DJ Baldien iš Italijos.

Pasak gastrobaro šeimininkų, savo erdvėje rengdami spalvingą „Marrakesh Night“ vakarėlį, jie nori parodyti vilniečiams ir miesto svečiams, kaip puikiai istorinės vietos prestižas bei solidumas gali derėti su modernumu, šurmuliu, linksmybėmis, bendrystės ir džiugesio dvasia.

„Palydėkime vasarą ir pasitikime rudenį kartu! Dovanokite šventę sau ir savo svečiams Valdovų rūmuose!“, – kvietė šeimininkai.

Vakarėlio programoje: egzotiškais muzikos garsais džiuginantis DJ Baldien iš Italijos, įstabaus talento akrobatas Marius Praniauskas, tarptautinė pilvo šokių meistrė Dovilė Karpušenko.

Įspūdingais apdarais pasipuošę vakarėlio svečiai – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius