Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje – vaizdai lyg iš amerikietiško trilerio

„Faktų tyrimo biuro“ žurnalistai kartu su sustiprintomis sostinės Vyriausiojo policijos komisariato pajėgomis Naujuosius metus pasitiko gatvėje tramdydami įsisiautėjusius vilniečius, gaudydami vagis, malšindami įsiplieskusius konfliktus ir muštynes.
Smurtas
Smurtas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Sostinės Justiniškių rajono Taiko gatvės gyventojai, pamatę prie kieme stovinčių automobilių besisukiojančius įtartinus jaunuolius, iškvietė policijos pareigūnus ir „FTB“ žurnalistus. Vagių gaudynės priminė vaizdus iš amerikietiško trilerio – ginklai, antrankiai ir šokiruojantys kadrai iš nusikaltėlių sulaikymo.

Apsilankymas sostinės Viršuliškių rajone šokiravo net visko mačiusius pareigūnus. Į grandiozines muštynes įsivėlė dešimtys žmonių – solidžios ponios ir garbūs ponai pliekėsi iki kraujo. O vienas muštynių dalyvis atvykus policijos pareigūnams leisgyvis gulėjo kraujo klane.

Kraupūs vaizdai iš užfiksuotos žmogžudystės, drastiški įtariamųjų sulaikymai ir švenčių metu užtemusi piliečių sąmonė – kruvinasis „FTB“ karnavalas, ketvirtadienį, 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius