Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Violeta Repčenkaitė skiriasi su trečiuoju vyru: santuoka truko trejus metus

Maltoje gyvenanti buvusi televizijos laidų vedėja, modelis ir sąmoningumo stovyklų organizatorė Violeta Repčenkaitė išgyvena skyrybas su sutuoktiniu verslininku Edu.
Violeta Repčenkaitė
Violeta Repčenkaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Žinią apie tai, kad skiriasi su trečiuoju vyru, V.Repčenkaitė patvirtino ir 15min.

Vis dėlto, nepaisant išsiskyrimo su vyru, Violeta ir toliau lieka gyventi Maltoje.

Violetos gyvenime mylimasis užsienietis Edas atsirado praėjus daugiau nei metams po sprendimo skirtis su antruoju vyru. Susipažinę viename renginyje Maltoje, jie pamilo vienas kitą, tačiau moteris 15min yra pasakojusi, kad iš pradžių buvo atsargi.

„Tai tikrai nebuvo puolimas iš vienų santykių į kitus. Aišku, kad tuomet norėjau, jog užsimegztų gražus ryšys tarp pasirinkto žmogaus ir mano vaikų. Ir tai buvo labai svarbu“, – prisiminė ji.

Violeta už Edo ištekėjo 2017-ųjų pavasarį. Pora susituokė tik artimiausiųjų būryje, slapta nuo žiniasklaidos – faktas apie vestuves paaiškėjo tik po metų.

„Ceremonijos abu labai norėjome anksčiau. Aš laukiausi ir visai nesinorėjo kelti puotos ir net kalbėti apie mums labai svarbią ceremoniją. Čia dalyvavo tik vaikučiai ir liudininkai“, – tąkart pasakojo Violeta.

2017 metų spalį Violetai ir Edui gimė jųdviejų bendra atžala. Moteris iš ankstesnių dviejų santuokų turi dar du vaikus – Dorotėją ir Matą.

15min primena, kad V.Repčenkaitė jau kurį laiką gyvena Maltoje.

„Malta mano gyvenime atsirado labai spontaniškai, net niekada negalėjau pagalvoti, kad gyvensiu saloje. Tačiau atvykusi supratau, kad turiu ten būti, o kiek ilgai – negalime šito žinoti. Dabar man ir mano šeimai ten gerai ir tai svarbiausia“, – 15min yra sakiusi V.Repčenkaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius