Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virėjų kursus baigęs Raulis Mammadli: „Ateityje norėčiau būti dizainerė“

Transeksualas Raulis Mammadli, pastaruoju metu prisistatantis Agness Landau vardu, pirmadienį džiaugėsi naujais pasiekimais: azerbaidžanietis baigė virėjų kursus ir tai patvirtinantį sertifikatą.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Agness Landau

Virėjo amato R.Mammadli mokėsi ištisus metus. Tiesa, priėmęs Žmonės.lt sveikinimus baigimo proga juokėsi, kad pavyzdingas mokinys nebuvo. „Ten buvo egzaminai, tik manęs juose nebuvo“, – kikeno Raulis. 

Vis dėlto dabar, baigės virėjų kursus, R.Mammadli įgytas žinias gali panaudoti plačiai: „Galiu, pavyzdžiui, pati dėstyti, dirbti restorane, būti barmene.“

Šiuo metu R.Mammadli svarsto, ką veikti toliau – galbūt studijuoti ką nors naujo, o gal ieškotis darbo – dar šį mėnesį jis metė kirpėjos darbą. „Nenorėčiau dirbti virėja – to mokiausi dėl savęs, kad būčiau gera šeimininkė – galėčiau sau pasigaminti skanaus maisto, draugams pagaminti. Ateityje norėčiau būti dizainerė – išleisti, pavyzdžiui, savo vardo marškinėlių liniją“, – atskleidė. 

Anot Raulio, jo marškinėlių kolekcija būtų išties kitoniška. „Lietuvoje, pastebėjau, parduodama mažai gražių drabužių. Mačiau, kad kažkoks dizaineris neseniai pristatė marškinėlių liniją, bet viskas atrodė labai paprastai – kaip iš „Gariūnų“, tik ant jų kažkas atspausdinta. Norėčiau, kad mano marškinėliai būtų originalūs ir visi suprastų, kad juos sukūriau aš“, – Žmonės.lt sakė R.Mammadli. 

Tiesa, neseniai Žmonės.lt savo planus emigruoti atskleidęs transeksualas tikina jų neišsižadėjęs, taigi ir išsvajota marškinėlių linija gali būti pristatyta ne Lietuvoje. „Yra penki miestai, apie kuriuos svarstau – galvoju, ar verta išvykti. Bendrauju su ten gyvenančiais žmonėmis ir aiškinuosi, kur būtų geriau. Tačiau turiu planų ir Vilniuje“, – sakė R.Mammadli. 

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius