Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ finalininkė Dzala pasidalino savo gimdymo vaizdo įrašu

2013 metais Lietuvos „X Faktoriaus“ finale užėmusi antrą vietą, neseniai pradėjusi solinę karjerą ir dar šiemet planuojanti išleisti pirmą muzikinį albumą, Dzala Kalishvili pristato savo „Youtube“ kanalą ir pirmąjį jo įrašą – savo gimdymą.
Dzala
Dzala / Asmeninio albumo nuotr.

„Tai metus laiko kurtas ir brandintas projektas. Savaitinėse laidose bus daug skirtingų temų, dovanų aktyviems žiūrovams, geros nuotaikos ir visko visko!“, – džiaugsmingai pasakoja Dzala.

Pirmoje laidoje atlikėja ir jutuberė dalinasi savo gimdymo procesu, detaliai pateikdama vaizdus ir pasakodama apie įvykių eigą.

„Drąsiai dalinuosi savo gimdymo video, nes noriu padėti visoms būsimoms jaunoms mamytėms. O galbūt ir tėveliams. Žinau ir pati praėjau, ką reiškia besilaukiant nieko apie tai konkrečiai nežinoti, nesuprasti, panikuoti ir labai visko bijoti. O interneto forumuose visi apie viską skirtingai rašo ir atsiliepia. Todėl šiuo video kviečiu iš arčiau su viskuo susipažinti ir diskutuoti“, – sako Dzala.

Gruzinų ir armėnų kraujo turinti Dzala yra profesionali dainininkė, baigusi operinį dainavimą, nuo paauglystės dainuojanti džiazą ir jau rudeniui ruošianti savo koncertinę programą.

VIDEO: 1 laida - GIMDYMAS. Natural Childbirth (Giving Birth in Hospital from 02.11 min.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius