Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė išsiskyrė su „radistu“ Ignu Leliu

Po kiek daugiau nei pusmečio draugystės „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė (17) išsiskyrė su „Radistų“ laidos redaktoriumi Ignu Leliu (22).
Ignas Lelys ir Iglė Bernotaitytė
Ignas Lelys ir Iglė Bernotaitytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min susisiekusi su Igle Bernotaityte, ši faktą patvirtino, tačiau plačiau komentuoti atsisakė. Nekalbus buvo ir Ignas Lelys – apie skyrybų priežastis kalbėti nenorėjo.

Iglė su Ignu susipažino dar 2017-ųjų pradžioje, kai dalyvavo muzikiniame projekte „X Faktorius“. Nuvykusi į ZIP FM radijo studiją, kur vaikinas dirba, jiedu susibičiuliavo artimiau, tačiau draugystę kurį laiką bandė nuslėpti.

Pirmąkart Iglė ir Ignas drauge viešai pasirodė sausio pabaigoje, per M.A.M.A. apdovanojimus. Tiesa, tada, pozuodami ant raudonojo kilimo, jaunuoliai tikino esą tiesiog draugai, bet ne pora.

Gegužės mėnesį I.Bernotaitytė ir I.Lelys nusprendė savo santykių nebeslėpti. Netgi viena priežasčių, kodėl dainininkė vasarai atsikraustė iš Marijampolės į Vilnių, buvo noras Igną matyti dažniau.

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Ignas Lelys
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Ignas Lelys

Jiedu kartu vasarą leido dviese ir sostinėje, ir Palangoje, kurioje darbavosi „Radistai“. Birželio mėnesį Iglė ir Ignas kartu leidosi į kelionę po Barseloną, lankėsi „Radistai Village“ festivalyje.

Visgi rudenį Iglei persikrausčius tęsti 12-os klasės mokslų į gimtąją Marijamolę, jiedu galiausiai nusprendė pasukti skirtingais keliais – po pusmečio draugystės Iglė Bernotaitytė ir Ignas Lelys rugsėjį išsiskyrė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirma Iglės Bernotaitytės ir Igno Lelio kelionė: karštos Joninės Barselonoje ir santykių pamokos

TAIP PAT SKAITYKITE: Premjera: Iglės vaizdo klipe – aistringi bučiniai, dūžtančios lėkštės ir užsakytas lietus

VIDEO: IGLĖ LEISK BANDYT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius