Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Žaidžiant su vaiku Vudžiui lūžo kojos pirštas: į sceną žengs su gipsu

Atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis savaitės pradžioje žaisdamas su vaiku stipriai susitrenkė kojos pirštą. Ir nors iš pradžių atrodė, kad atsipirko ne tokia sunkia trauma, nuvykus pas gydytojus jam buvo nustatytas lūžis. Bet, kaip sako Vudis, darbai vietoje tikrai nesustos – į sceną jis žada lipti ir su gipsu.
Arvydas Martinėnas-Vudis, Arvydo Martinėnėno-Vudžio diagnozė
Arvydas Martinėnas-Vudis, Arvydo Martinėnėno-Vudžio diagnozė / Asmeninio albumo nuotr.

Atrodo, liūdėti dėl patirtos traumos Arvydas Martinėnas visai nesiruošia. Telefonu vos atsiliepus žinomam vyrui buvo galima išgirsti jo juoką. 15min atlikėjas papasakojo, kad pirmadienio dieną žaisdamas su mažamečiu vaiku gaudynių atsitrenkė į lovos kraštą ir labai stipriai susimušė mažąjį kojos pirštą.

„Jis visiškai deformavosi, išniro į šoną. Žinote tą jausmą, nes turbūt visi yra jį užsigavę, o aš šį kartą labai stipriai. Iš pradžių galvojau, kad nelūžo, tik išniro“, – pasakojo Vudis.

Vos patyrė traumą, nieko nelaukęs atlikėjas išskubėjo į Lazdynų ligoninę. Gydytojai jį iš karto priėmė, padarė rentgeno nuotrauką ir diagnozavo mažojo piršto lūžį. Su sugipsuota koja Vudis sako dabar turėsiantis vaikščioti 6 savaites.

„Bet tai jau ne pirma trauma. Praėjusiais metais buvo trūkęs tos pačios kojos raištis, kartą ant jos esu užsimetęs rąstą“, – prisiminė Vudis.

Tačiau gyvenimas jam toli gražu nesustojo. Atlikėjas kartu su grupe „Dar“ jau ateinantį savaitgalį vyks koncertuoti.

„Šokt nešoksiu, bet ant kėdės scenoje tikrai galėsiu dainuodamas pasėdėti. Yra grupėje dar trys nariai, kurie tikrai galės pašokti už mane, o aš pažiūrėsiu iš šono, kaip dirba“, – juokėsi Vudis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Jurgaitytė atskleidė, kodėl pradingo iš muzikos pasaulio: kalta ne tik sunki kojos trauma

TAIP PAT SKAITYKITE: Remigijui Daškevičiui-Remiui – dar vienas išbandymas: prieš šventes nukritęs nuo laiptų susilaužė koją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius