-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 21 /15:42

Živilė Diawara naktį praleido areštinėje: įtariama, sugauta su narkotinėmis medžiagomis

Menų fabriko „Loftas“ bendraįkūrėja, muzikanto Viktoro Diawaros buvusi žmona Živilė Diawara pakliuvo į policijos akiratį. Žinomą moterį pareigūnai sulaikė ir uždarė į areštinę.
Živilė Diawara, Viktoras Diawara
Živilė Diawara, Viktoras Diawara / Žygimanto Gedvilos/BNSir asmeninio archyvo nuotr.

Portalui 15min faktą apie verslininkės sulaikymą patvirtino Vilniaus policija. Ž.Diawara nakčiai buvo uždaryta į areštinę dėl, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

„Taip, buvo toks įvykis. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR Baudžiamojo kodekso (BK) 259 straipsnio 1-ąją dalį“, – 15min komentavo Vilniaus apskrities policija.

Teigiama, kad lapkričio 17-osios vakarą sulaikyta verslininkė į laisvę išleista tik kitą dieną apie 10 val. Pirmas šią žinią pranešė portalas delfi.lt.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Živilė Diawara ir Viktoras Diawara
Lukas Balandis / BNS nuotr./Živilė Diawara ir Viktoras Diawara

Pirminiais bylos duomenimis, lapkričio 17 d., apie 22 val. Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, vidiniame namo kieme pareigūnai pastebėjo moterį (gim. 1979 m.). Ji esą įtartinai elgėsi, tad nuspręsta ją patikrinti.

Apžiūros metu verslininkės rankinėje rasta metalinės spalvos dėžutė.

Dalinės apžiūros metu jos rankinėje rasta metalinės spalvos dėžutė, kurios viduje, kaip įtariama, buvo augalinės kilmės narkotinės medžiagos likučių bei polietileninis maišelis su galimai narkotine medžiaga (įtariama, kad haliucinogeniniais grybais). Dėl radinio moteris buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę, jai teko naktį praleisti laikino sulaikymo kameroje.

Minėtas BK straipsnis „Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti“ reglamentuoja, kad tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

„Vykstant ikiteisminiam tyrimui, daugiau informacijos kol kas negalime suteikti“, – 15min minėjo Vilniaus policijos atstovė.

Žmonės.lt portalui susisiekus su Živilės buvusiu vyru, „Loftas“ bendraturčiu Viktoru Diawara, šis nenorėjo per daug leistis į kalbas.

„Esame šokiruoti, kad ši žinia išėjo į viešumą. Bet yra kaip yra. Živilė yra labai adekvatus ir normalus žmogus, gaila, kad dabar yra tokia situacija, bet ji pakomentuos pati, kas čia atsitiko“, – sakė V.Diawara portalui Žmonės.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius