Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose” skambės „Eurovizijos“ laimėtojo daina

„Žvaigdžių duetų“ finalo kovoje dėl auksinių mikrofonų metami didžiausi ir galingiausi ginklai. Žurnalistės Skaivos Jasevičiūtės ir „Muzikos akademijos“ laimėtojo Ruslano Kirilkino duetas didžiajame finale rengiasi atlikti šiemetinės „Eurovizijos“ laimėtojo Alexanderio Rybako dainą „Fairytale“.
Ruslanas ir Skaiva
Ruslanas ir Skaiva / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pora labai apsidžiaugė gavusi pasiūlymą sudainuoti šįmetinį Europos dainų konkurso hitą, nors repetuoti liks vos viena naktis. Rytoj vakare – didysis „Žvaigdžių duetų“ finalas. Daina bus sudainuota originalo kalba.

Ir tai – ne vienintelė paskutinio šį sezoną „Žvaigdžių duetų“ koncerto eurovizinė staigmena., teigiama LNK pranešime spaudai. Šeštadienio vakarą nuskambės ir šiemetinės „Eurovizijos“ Švedijos atstovės Malenos Ernman kūrinys „La Voix“. Švedijos operos solistės dainą lietuviškai atliks įstabių auksinių balsų savininkės, ankstesnių „Žvaigdžių duetų“ dalyvės Vaida Genytė ir Renata Voitechovskaja.

Netikėti duetai – paskutinio „Žvaigdžių duetų“ koncerto staigmena žiūrovams.

Kartu dainuos pirmojo ir antrojo „Žvaigdžių duetų“ sezonų laimėtojai – Deivis ir Romas Bubnelis. Jiedu atliks skandalingą, daug diskusijų sukėlusią Deivio dainą „Lietuva“, tiesa, perdarytą, ir, kaip tvirtinama, skambėsiančią visai kitaip.

Tarp didžiojo finalo svečių – Ramūno Rudoko ir Radži, Leo ir Alano Chošnau, Aistės Pilvelytės ir Vilijos, Juditos Leitaitės ir jos sūnaus Dainiaus duetai.

Didžiajame „Žvaigdžių duetų“ finale šeštadienį dainomis susikaus Mundis ir Rūta Ščiogolevaitė, Šorena ir Stano, Giedrius Leškevičius ir Mia, Skaiva Jasevičiūtė ir Ruslanas Kirilkinas.

Po trijų valandų koncerto paaiškės, kam atiteks auksinmis, sidabrinis ir bronzinis mikrofonai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius