Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 15

Alanas Chošnau po 4 metų pertraukos ruošia solinį albumą

Nors Alanas Chošnau laikomas slapuku, mat niekuomet viešai nediskutuoja apie savo asmeninį gyvenimą, apie savo muzika ir planus jis galėtų pasakoti daug. Tiesa, viskam yra savas laikas. Nors kol kas A.Chošnau apie muzikinius planus nedaugžodžiauja, šiuo metu intensyviai triūsia studijoje ir savo gerbėjams ruošia malonią bei muzikalią staigmeną – keturis metus brandintą solinį albumą.
Alanas Chošnau
Alanas Chošnau / Viganto Ovadnevo nuotrauka
Temos: 1 Muzikos albumas

„Taip, tikrai dirbu prie solinio albumo, tačiau jis dar nėra baigtas ir kalbėti apie tai – per anksti. Tačiau vos reikalai pajudės pabaigos link, apie savo naują projektą papasakosiu aiškiai ir išsamiai“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Chošnau.

Pasiteiravus, ar šis naujasis projektas bus susijęs su jo scenos partneriu, vienu iš grupės „Naktinės personos“ nariu Aru Vėberiu, Alanas griežtai nukirto, kad tai – jo asmeninis projektas. „Ne, tai nebus bendras mūsų su Aru projektas... Jis tiesiog yra geras draugas ir man šiek tiek padeda. Tai bus mano asmeninis projektas“, – tikino Alanas.

Anot dainininko, iškastas karo kirvis tarp jo ir Aro – daugiau fikcija nei realus dalykas: „Karo kirvis niekuomet nebuvo iškastas. Tai žurnalistai viską išpūtė.  Mes niekada nebuvome susipykę“, – sakė jis.

Apie solinę A.Chošnau karjerą

Aras Vėberis
Aras Vėberis

Oficialus Alano Chošnau ir Aro Vėberio pareiškimas apie grupės „Naktinės Personos“ muzikinės veiklos nutraukimą pasirodė 2001-aisiais. O prabėgus metams, gegužės mėnesį Alanas Chošnau pradėjo solinio albumo įrašus. Pirmoji albumo daina „Ar tai tu?“ radijo stotis pasiekė rugsėjį, o lapkritį dainininkas dainą „Laiškas ant sniego“, vėliau tapusią hitu. Minėtos dainos vaizdo klipo premjera pasirodė 2003-aisias. Tais pačiais metais Alanas Chošnau išleido ir pirmąjį albumą pavadinimu „Pusiau atmerktos akys“.

Antrojo solinio albumo darbai prasidėjo 2003 metais. Tais pačiais metais buvo įkurtas ir dainininko gerbėjų klubas. Albumas „Mintimis su tavimi“ pristatytas tų pačių metų pabaigoje, o daina „Laiškas ant sniego“ Lietuvos Radijo muzikiniuose apdovanojimuose išrinkta geriausia metų daina.

2004-aisiais „Radiocentro“ muzikiniuose apdovanojimuose Alanas Chošnau pripažintas metų atlikėju. Spalį atlikėjas pradėjo vaizdo klipo „Meilė tau“ filmavimą. O lapkritį „Tango TV“ muzikinių vaizdo klipų apdovanojimuose Vyriškiausio metų vaizdo apdovanojimą gavo A.Chošnau klipas „Meilė tau“.

2005-aisiais pasirodė trečiasis A.Chošnau albumas „Iš dangaus“, o vasarą prasidėjo koncertinis turas. Po jo, išleistas ir ketvirtasis atlikėjo albumas „Akustinis koncertas tamsoje“, DVD, CD ir MC formatu. 2006 m. „Radijo centro apdovanojimuose“ Metų atlikėjo vardą ir vėl gavo Alanas Chošnau, o po metų gerbėjus ir vėl nudžiugino jau penktuoju albumu – „Aš kaip ir tu“. 2008 m. išleidžiamas rinktinis albumas „Geriausios dainos“, 2009-aisias paskutinis, 6-asis studijinis Alano albumas „Geri laikai“.

Visiems A.Chošnau gerbėjams siūlome pasiklausyti hitu tapusios jo dainos „Laiškas ant sniego“. O melomanų, su nostalgija menančių grupės „Naktinės personos“ gyvavimo laikus, kiek žemiau laukia daina „Kaltas ruduo“:

VIDEO: Alano Chošnau daina „Laiškas ant sniego“

 

VIDEO: Grupės „Naktinės personos“ dana „Kaltas ruduo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius