-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 14

Amerikos roko legenda Alice Cooperis įspūdingą koncertą surengs Vilniuje

Oficialiai patvirtinta, kad Amerikos roko legenda Alice Cooperis surengs koncertą Lietuvoje. Įspūdingas tamsos princu ir šokiruojančio roko krikštatėviu vadinamo atlikėjo šou įvyks birželio 13 d. „Compensa“ koncertų salėje. Tai paaiškėjo po to, kai šis koncertas buvo įtrauktas į Alice Cooperio pasaulines „Detroit Muscle“ gastroles, rašoma pranešime spaudai.
Alice Cooperis
Alice Cooperis / Asmeninio albumo nuotr.

Vieša bilietų prekyba į Alice Cooperio koncertą „Compensa“ koncertų salėje prasidės jau šį penktadienį (rugsėjo 17 d.) nuo 10 val.

Alice Cooperis – „School's Out“ & „Paranoiac Personality“ („Wacken Open Air 2017“):

VIDEO: Alice Cooper - School's Out & Paranoiac Personality - Live at Wacken Open Air 2017

Alice Cooperis yra amerikiečių dainininkas, dainų autorius, muzikantas ir aktorius gimęs Detroite, Mičigano valstijoje. Jis tapo vienu žinomiausiu visų laikų roko atlikėju, kurį įtakingas muzikos žurnalas „Rolling Stone“ vadina „mylimiausiu pasaulyje roko muzikos šoumenu“.

Asmeninio albumo nuotr./Alice Cooperis
Asmeninio albumo nuotr./Alice Cooperis

Sulaukęs 16-os metų, Alice Cooperis pradėjo muzikinę karjerą ir tapo šokiruojančio roko žanro krikštatėviu. Muzikantą išgarsino ne tik muzika, bet ir sau lygių neturintis koncertinis šou, kurį bent kartą gyvenime privalo pamatyti kiekvienas tikras melomanas. Įspūdingų koncertų metu scenoje naudojamos elektros kėdės, liejasi netikro kraujo upės, galingi pirotechnikos įrenginiai ir net veikianti giljotina.

Alice Cooperis – „Poison“:

VIDEO: Alice Cooper - Poison

Vincentas Damonas Furnieras, toks yra tikrasis muzikanto vardas, subūrė muzikantų grupę, kurią pavadino „Alice Cooper“. Rokeriai kritikų dėmesį į save atkreipė 1971 m. išleidę singlą „I‘m Eighteen“, o po metų pasaulinę šlovę pelnė daina „School‘s Out“. Po didžiulę komercinę sėkmę atnešusio albumo „Billion Dollar Babies“, grupė iširo ir Vincentas Damonas, persikrikštijęs į Alice Cooperį, pradėjo sėkmingą solo karjerą.

Alice Cooperis – „Bed Of Nails“:

VIDEO: Alice Cooper - Bed of Nails (Official Video)

Puikiais hitais „Poison“, „Hey Stoopid“, „Lost In America“ „It‘s Me“ išgarsėjęs atlikėjas, 2011 m. buvo priimtas į Rokenrolo šlovės muziejų. Įspūdingoje ceremonijoje Alice Cooperis dalyvavo kartu su savo draugu – smaugliu. Muzikantas per muziejaus naujų narių priėmimo ceremoniją Niujorke vilkėjo baltus krauju aptaškytus marškinius. Rokerį lydėjo grupė moksleivių, kurie drauge su juo atliko hitą „School's Out“.

Asmeninio albumo nuotr./Alice Cooperis
Asmeninio albumo nuotr./Alice Cooperis

Alice Cooperis – „Hey Stoopid“:

VIDEO: Alice Cooper - Hey Stoopid

Per savo karjerą muzikantas išleido 28 studijinius ir 11 koncertinių albumų, iš kurių šeši JAV yra parduoti platininiais tiražais. Muzikantas taip pat groja grupėje „Hollywood Vampires“, su kuria įrašė du sėkmingus albumus. Viso pasaulyje yra nupirkta daugiau nei 50 mln. Alice Cooperio įrašų.

Alice Cooperis – „Lost In America“:

VIDEO: Alice Cooper - Lost In America

Koncertinėse gastrolėse „Detroit Muscle Tour“ Alice Cooperis pristato naujausią studijinį albumą „Dretroit Stories“, kuris buvo išleistas 2021-ųjų pradžioje. Naujausią atlikėjo įrašą prodiusavo žinomas kanadietis muzikos prodiuseris Bobas Ezrinas, kurį labiausiai išgarsino bendradarbiavimas su Lou Reedu, „Aerosmith“, „Kiss“, „Pink Floyd“, „Deep Purple“, Peteriu Gabrieliu, Andrea Bocelli ir daugeliu kitų.

Asmeninio albumo nuotr./Alice Cooperis
Asmeninio albumo nuotr./Alice Cooperis

Alice Cooperis – „It‘s Me“:

VIDEO: Alice Cooper - It's Me (Official Music Video)

Per savo karjerą Alice Cooperis išleido 28 studijinius ir 11 koncertinių albumų, iš kurių šeši JAV yra parduoti platininiais tiražais. Muzikantas taip pat groja grupėje „Hollywood Vampires“, su kuria įrašė du sėkmingus albumus. Iš viso pasaulyje yra nupirkta daugiau nei 50 mln. Alice Cooperio įrašų.

Alice Cooperis – „Elected“:

VIDEO: Alice Cooper - "Elected" (Official Video)

Koncertinėse gastrolėse „Detroit Muscle“ Alice Cooperis pristato naujausią studijinį albumą „Dretroit Stories“, kuris buvo išleistas 2021-ųjų pradžioje. Naujausią atlikėjo įrašą prodiusavo žinomas kanadietis muzikos prodiuseris Bobas Ezrinas, kurį labiausiai išgarsino bendradarbiavimas su Lou Reedu, „Aerosmith“, „Kiss“, „Pink Floyd“, „Deep Purple“, Peteriu Gabrieliu, Andrea Bocelli ir daugeliu kitų.

Alice Cooperis – „Don't Give Up“:

VIDEO: Alice Cooper - Don't Give Up (Official Video)

Alice Cooperis gastrolių „Detroit Muscle“ koncertą, kuris birželio 13 d. įvyks „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius