TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 05 23

Ariana Grande po kruvino išpuolio Mančesteryje stabdo visą koncertinį turą Europoje

Pirmadienio vakarą per Mančesteryje vykusį JAV popžvaigždės Arianos Grande (23 m.) koncertą įvyko teroro išpuolis – prie arenos susisprogdino mirtininkas. Įvykio sukrėsta dainininkė nusprendė sustabdyti savo visą likusį koncertų turą Europoje.
Ariana Grande
Ariana Grande / „Scanpix“/AP nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išpuolis Mančesteryje: miestas mobilizuojasi, kad padėtų koncerto lankytojams – siūlo lovas ir nemokamus pavežimus

Pirmadienio vakarą per teroro ataką žuvo mažiausiai 22 žmonės, dar apie 59 sužeisti. Daugiau apie išpuolį skaitykite ČIA.

Kaip praneša portalas TMZ, Ariana Grande neribotam laikui stabdo savo pasaulines gastroles dėl pirmadienį įvykusio teroro išpuolio.

Šaltiniai iš dainininkės aplinkos TMZ patikino, kad ji nebepasirodys šį ketvirtadienį ir penktadienį Londone, kur turėjo vykti du jos koncertai, o ir visas likęs turas Europoje sustabdytas. Pranešama, kad šiuo metu „Ariana yra nepaguodžiama“ – ji nepaprastai sielojasi dėl šio išpuolio ir nenustoja verkti.

Ankstų antradienio rytą dainininkė savo beveik 80 mln. sekėjų „Twitter“ tinkle parašė trumpą žinutę: „Sukrėsta. Iki pat širdies gelmių – man labai labai gaila. Neturiu žodžių.“

Ariana Grande su koncertine programa „Dangerous Woman“ dar turėjo apsilankyti Belgijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Portugalijoje, Ispanijoje ir Italijoje.

Su hitais „Dangerous Woman“, „Side to Side“, „Into You“, „Bang Bang“ ir kt. – atlikėja po pasaulį su savo turu gastroliavo nuo vasario mėnesio. Po europinės turo dalies likusią vasaros dalį ji turėjo koncertuoti Lotynų Amerikoje, Azijoje ir Australijoje.

Pranešama, kad koncertai nėra atšaukti – jie įvyks kitu metu, tačiau kol kas dainininkė ir jos komanda naujo grafiko neskuba dėlioti, nes nori atsigauti po sukrėtimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius