Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 02 21

Vėl atšaukiamas Gigi D’Agostino koncertas: atlikėjas rimtai serga

Šį šeštadienį Žalgirio arenoje turėjęs įvykti Gigi D’Agostino koncertas yra atšaukiamas dėl atlikėjo sveikatos. Kaip teigė organizatoriai, jis serga rimta liga.
Gigi D'Agostino
Gigi D'Agostino / Socialinių tinklų nuotr.
Temos: 2 Sveikata Koncertas

Žinia apie Gigi D’Agostino koncerto atšaukimą buvo pasidalyta Žalgirio arenos oficialiame feisbuke.

„Nors iki paskutinių dienų buvo dedamos visos pastangos, kad šį šeštadienį „Žalgirio“ arenoje įvyktų Gigi D’Agostino koncertas, deja, dėl prastos atlikėjo sveikatos būklės ir rimtos ligos jis yra atšaukiamas.

Atgauti pinigus už bilietus galima iki kovo 12 d. kreipiantis el. paštu: grazinimai@bilietai.lt“, – rašė jie.

Po įrašu netrukus pasipylė komentarai. Vienas gerbėjas rašė, kad pinigų už neįvyksiantį koncertą jis neprašys, kadangi nori palaikyti atlikėją.

Pirmiausiai „GIGI D‘AGOSTINO MILLENNIUM 2000 FEST“ koncertas turėjo įvykti 2021 metų lapkričio 20 dieną, tačiau tada dėl atlikėją užklupusios ligos buvo perkeltas į 2022 metų vasario 26 dieną. Tada dėl ligos gydytojai atlikėjui Gigi D‘Agostino griežtai nurodė aną mėnesį nevykdyti pasirodymų, kol sveikata nebus pilnai atsistačiusi.

Nors ir, kaip organizatoriai teigia, atkakliai ruošėsi ir dirbo ties šio šeštadienio renginiu „Žalgirio arenoje“, galiausiai gavo liūdną žinią iš Gigi D’Agostino agentų, jog dėl atlikėją užklupusios sunkios ir agresyvios ligos Gigi D’Agostino turai ir koncertai yra nutraukiami. Atlikėjo sveikata yra itin prasta ir jis neturi galimybės šiuo metu atvykti į Lietuvą ir surengti taip laukto pasirodymo.

Primename, kad pirmasis „Millennium 2000 fest“ nunešė „Žalgirio“ arenos stogą ir nepaliko abejingų. Koncertas savo garsu, specialiais efektais ir atlikėjais niekuo nenusileido garsiausiems pasaulio festivaliams.

Gigi D’Agostino kūriniai padėjo išgarsėti ne tik jam. Pavyzdžiui, muzikos prodiuseris Dynoro, perkūręs Gigi D’Agostino dainą, tapo žinomu visame pasaulyje.

VIDEO: Dynoro & Gigi D’Agostino - In My Mind

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius