Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 07 12

Atlikėja Otreya pristato naują dainą: vaizdo klipe – chaotiška mergina „pametusi“ galvą dėl meilės

Atlikėja ir dainų autorė Otreya, per pastaruosius metus kartu su atlikėju Alekna išleidusi klausytojų jau pamiltas dainas „Tu esi noriu“ ir „Laikyk“, pristato naujausią savo kūrinį „Akys žudo“ bei film noir kino stilistikos inspiruotą muzikinį vaizdo klipą.
Otreya dainos „Akys žudo“ filmavimo užkulisiai
Otreya dainos „Akys žudo“ filmavimo užkulisiai / Asmeninio albumo nuotr.

„Akys žudo“ – tai antroji mano sukurta daina lietuvių kalba, kurios pirmąsias eilutes parašiau dar šių metų pradžioje lankydamasi Venecijoje. Gerai prisimenu tą akimirką, kai vakare beklaidžiojant siauromis Venecijos gatvelėmis man galvoje susidėliojo pirmieji dainos sakiniai.

Kelias eilutes įsirašiusi į telefono atmintinę dar vienam mėnesiui apie teksto užuomazgas pamiršau. Tik po kurio laiko naršydama telefone pastebėjau nepabaigtą kūrinį, prisėdau prie pianino ir netrukus „Akys žudo“ daina buvo baigta. Vėliau sekė įrašai studijoje, o netrukus gimė ir galutinė dainos versija, kurią šiandien gali išgirsti klausytojai“, – prisiminimais apie dainos kūrybinį procesą dalinasi Otreya.

Paskutiniame, pavasarį išleistame „Laikyk“ dainos vaizdo klipe atlikėja išsikėlė sau iššūkį ir nemokėdama plaukti dalyje klipo scenų filmavosi po vandeniu. Naujausio, „Akys žudo“ dainos klipo filmavimas nepareikalavo iš atlikėjos susidurti su baimėmis, tačiau Otreya jį iš kitų savo išleistų muzikinių klipų išskiria, nes čia ji gavo užduotį įkūnyti personažą, kuris nėra artimas jos pačios asmenybei.

„Įkūnytį „lengvai“ išprotėjusią merginą man buvo neįprasta užduotis – dažniausiai muzikiniuose klipuose filmuojuosi ne kaip tam tikras personažas, o kaip dainos atlikėja, t.y. turiu galimybę daugmaž būti savimi. Šį kartą viskas buvo kitaip, tačiau neslėpsiu, filmavimo dienomis vaikščiodama su sau neįprasta „kauke“ jaučiausi smagiai“, – pasakoja atlikėja.

„Akys žudo“ kūrinys ir jo vaizdo klipas pasakoja trumpą, tragikomiškų prieskonių turinčią istoriją, kurios pagrindinė herojė – chaotiška asmenybė, „pametusi“ galvą dėl savo gyvenimo meilės. Klipe vaizduojami fragmentai iš poros gyvenimo vedantys link istorijos kulminacijos, kurioje iškyla klausimas – visgi, kas tai, meilė ar neapykanta?

Otreya kviečia klausyti savo naujausio kūrinio „Akys žudo“ ir peržiūrėjus vaizdo klipą rasti atsakymą į iškeltą klausimą:

VIDEO: Otreya - Akys žudo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius