TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 05 26

Atlikėjos Gabrielle Marr vaizdo klipe – ir „Auksinį scenos kryžių“ pelnęs šokėjas

„Savo baimes supjaustau į riekeles ir prieinu prie kiekvienos iš jų. Kai stovime taip arti, akis į akį, mes susibičiuliaujame“, – tokiais žodžiais Gabrielle Marr pradeda įžangą į savo naujausią, pirmąjį lietuvišką, muzikinį kūrinį – „Padainuok man prieš miegą“. Beje, merginos klipe įsiamžino ir „Auksinį scenos kryžių“ pelnęs šokėjas Niels Claes.
Gabrielle Marr
Gabrielle Marr / Stopkadro nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Naujausioje dainoje atlikėja kalba apie jauno žmogaus norą pasiekti tikslą, kai jo viduje vyksta baimių, noro ir nusivylimo kova: „Manau, kad šis kūrinys tai ramybės ir lengvumo troškimas, kai skęsti abejonėse ir nusivylime, jautiesi lyg iš kitos planetos, nepriimi savęs, tai vargina ir išsekina. Jautiesi užstrigęs užburtame rate.“

Pasirodžiusi daina – pirmasis singlas iš būsimo Gabrielle Marr mini albumo, kuris bus pristatytas jau šių metų rudenį.

Kviečiame įvertinti šį komandinį duetą:

VIDEO: GABRIELLE MARR – Padainuok man prieš miegą

Naujo singlo debiutas kartu su vaizdo klipu, kuriame šoka „Auksinį scenos kryžių“ pelnęs Lietuvoje gyvenantis belgų šokėjas Niels Claes, vaizduoja vidinį žmogaus susipriešinimą tarp susikaustymo, baimių ir veikėjo siekiamybės – lengvumo, užtikrintumo bei pasitikėjimo savimi.

„Kai įrašinėjome šią dainą labai norėjau, kad būsimas vaizdo klipas tiesiog pasakotų erdve judančio šokėjo istoriją. Pasirodo, Lietuvoje rasti šiuolaikinio šokio šokėją vaikiną yra tikras iššūkis. Pamenu, jog jau buvome nuleidę rankas, kai Niels netikėtai atsiliepė į prodiuserės užklausą.

Stopkadro nuotr./Gabrielle Marr
Stopkadro nuotr./Gabrielle Marr

Po pirmojo pokalbio su Niels supratau, kad tai ne tik nepaprastai talentingas šokėjas, bet ir labai empatiškas bei nuoširdus žmogus. Temos, kurias norėjau paliesti dainoje, jam buvo artimos, daug apie tai kalbėjome užkulisiuose, džiaugiuosi, kad radome bendrų taškų, kurie tapo puikia muzikos ir šokio sinteze", – pasakoja atlikėja.

Prie dainos žymiai prisidėjo ir tarptautinė komanda – aranžuotę jai kūrė braziliško kraujo turintis norvegas Bjornas Holmeslandas, o galutinį suvedimą atliko kitas norvegas Snorre Bergerudas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius