Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 24

Balsingojo Dainoto Varno albumo pristatyme – jautrus duetas su Karina Krysko

Trečiadienį Vilniuje, Šv.Kotrynos bažnyčioje, savo antrąjį albumą „Nakties spalvos“ pristatė balsingasis Dainotas Varnas.
Karina Krysko ir Dainotas Varnas
Karina Krysko ir Dainotas Varnas / Nendrės Žilinskaitės nuotr.

Drauge su specialiai šiam renginiui suburta muzikos grupe jis pradėjo vakarą jau spėjusia išpopuliarėti nauja daina „Nebijok svajoti“.

„Šiandien aš atskleisiu jums savo nakties spalvas, kurios mane įkvepia ir jos kaltos, kad yra antras albumas“, – sakė dainininkas.

Nendrės Žilinskaitės nuotr./Dainotas Varnas
Nendrės Žilinskaitės nuotr./Dainotas Varnas

Naujo albumo kūrinį „Tiktai šitoj nakty“ dainininkas atliko drauge su Karina Krysko.

„Karina – tas žmogus, kurio ir balsas, ir asmenybė mane itin žavi“, – sako D.Varnas. Jautraus ir jausmingo kūrinio žodžius jam dovanojo kolegė dainininkė Ieva Narkutė.

Nendrės Žilinskaitės nuotr./Karina Krysko ir Dainotas Varnas
Nendrės Žilinskaitės nuotr./Karina Krysko ir Dainotas Varnas

Albumą „Nakties spalvos“ jis vėl sukūrė drauge Deivydu Zvonkumi, kuris yra daugumos jo dainų muzikos ir žodžių autorius. Dainų kūrėjas drauge su žmona Katažina koncertą stebėjo tarp žiūrovų ir nuo scenos sulaukė itin nuoširdžių padėkos žodžių.

„Per šiuos du albumus aš pažinau ypatingai talentingą kūrėją ir įgijau draugą, su kuriuo eičiau į kalnus. Deivydai, nenoriu būti per daug sentimentalus, bet iš pačių širdies gelmių – ačiū“, – sakė D.Varnas.

Koncerte skambėjo naujausia daina „Tavo kasos“, kurios animacinis klipas neseniai buvo pristatytas.

VIDEO: DAINOTAS VARNAS "Tavo kasos"

Taip pat pirmojo albumo garsiausi kūriniai „Dėl tavęs vienos“, „Akys nakties“ ir populiariausia D.Varno daina „Viskas, ką turi“.

VIDEO: DAINOTAS VARNAS "Viskas, ką turi"

D.Varnas papasakojo jautrią istoriją apie savo senelį, kuriam paskyrė naujojo albumo dainą „Tavęs namie nėra“.

„Kadangi esame bažnyčioje, tikiu, kad ši mano žinutė nueis iki jo“, – prisipažinęs, kaip jam trūksta a.a. senelio, sakė dainininkas.

Septynerius metus dainavęs acapella ansamblyje „Quorum“, Dainotas nusprendė atiduoti duoklę ir šiam vokališkai sudėtingam žanrui. Jis drauge su pritariančiais vokalistais acapella atliko atliko magiškai suskambusią ir ovacijų sulaukusią Kastyčio Kerbedžio dainą „Nakty“.

Iškart po jos klausytojai išgirdo ir „Amazing Grace“. Taip dainininkas nutarė pagerbti Šv.Kotrynos bažnyčią, kuri jau seniai tapo unikalia ir muzikantų ypač vertinama sostinės koncertų erdve. „Mano muzikinis kelias prasidėjo būtent čia – Šv.Kotrynos bažnyčioje, kur aš pirmą kartą užlipau į sceną su savo mylimu choru „Ąžuoliukas“, – netikėtai prisipažino D.Varnas.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Kaip skelbiama pranešime spaudai, dainininką su nauju, itin aukštos muzikinės kokybės, albumu sveikino draugai ir kolegos: jo partnerė TV projekte „Dvi kartos“ Vaida Genytė, Katažina ir Deivydas Zvonkai, Ieva Narkutė. Tarp žiūrovų buvo galima išvysti ir aktorių Kostą Smoriginą, dainininkus Vaidą Baumilą ir Jurgį Brūzgą, radijo stoties „Lietus“ programų direktorių Gintarą Zdebskį, choro „Ąžuoliukas“ meno vadovą Vytautą Miškinį, renginių režisierių Dalių Abarį, šokėją Tomą Legenzovą.

Spalio 27 dieną albumo pristatymo koncertas vyks Kauno filharmonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius