Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 20

„Black Biceps“ iš Nemenčinės išleido karantininį vaizdo klipą: „Mums pradeda čiuožti stogas“

Pašėlusių vaikinų grupė „Black Biceps“, prieš kelis metus sužibėjusi „Lietuvos talentų“ scenoje, išleidusi 2017 metų vasaros hitą „Depozito“, išskleidė savo makaronus. Naujas vaizdo klipas ir daina „Ma‘caron“ nepanaši į jokį kitą vaikinų darbą.
„Black Biceps“ iš Nemenčinės išleido karantininį vaizdo klipą
„Black Biceps“ iš Nemenčinės išleido karantininį vaizdo klipą / Asmeninio albumo nuotr.

„Nei muzika, nei klipo stilistika net iš tolo neprimena mūsų ankstesnės kūrybos. Sėdėdami karantine supratome, kad nekurti karantino metu kūrėjui yra pražūtingas dalykas. Galų gale mes vis tiek pradedame kurti, nes mintys veržiasi pro mūsų stogus, kurie pradeda čiuožti.

Išleidę šį klipą norime patikrinti, ar čiuožia stogai ne mums vieniems. Tai simbolinis atsakas virusui ir manome, kad pozityvas bei šypsena, sėdint saviizoliacijoje, yra vieni svarbiausių dalykų, kad išlaikytume sveiką protą. O jei pozityvas ir geros emocijos bus paskleisti stipriau už virusą, tikrai jį įveiksime“, – pranešime spaudai cituojami vaikinai.

Įvertinkite naują dainą ir nuotaikingą vaizdo klipą:

VIDEO: Black Biceps – Macaron (官方自製視頻)

Vaikinai sako, kad dainos ir klipo konceptas buvo sugalvotas spontaniškai, dėl karantino viskas nufilmuota namų sąlygomis.

„Parodėme nestandartinį buitinį gyvenimą karantino metu, pasitelkę savo vaizduotę ir artistiškumą. Suprantame, kad žmonių muzikos skonis yra labai subjektyvus dalykas, tačiau svarbiausia, ką norime, tai sukelti žiūrovui bent kažkokias emocijas: juoką, nuostabą, svetimos gėdos jausmą, nesupratimą, bet ką, ką seniai patyrėme sėdėdami karantine.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Black Biceps“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Black Biceps“

Savo dainų kūrimas ir jų leidimas yra panašus į vaiko gimimą, mes jaudinamės dėl jo, saugojame jį nuo žiauraus pasaulio, tikime, kad jis pasieks daug, kaip ir visi kiti kūrėjai, stovime eilėse dėl savo vaiko, kad tik padėtume jam pasiekti žvaigždes, kai kurie vaikai būna užmiršti, niekam nereikalingi, kai kuriems vaikams pasiseka labiau, tačiau dėl šito vaiko mes nepergyvename, sugalvojome, sukūrėme, apžiūrėjome, išleidome jį į pasaulį ir nuėjome naujų „vaikų“ gaminti. Šitam vaikui viskas bus gerai, jam papildomos priežiūros nereikia.“

Muzika ir žodžiai – Vitalijaus Valentinovičiaus ir Edgaro Krivelio, choreografija – Ernesto Gurskio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Internete plinta pasaulinio hito „Despacito“ lietuviška versija: išgirskite parodiją „Depozito“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius