Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 01 29

Valdas iš „Kelio į žvaigždes“ „Eurovizijai“ siūlo savo dainą (audio)

„Visai neseniai praslinko baugi kiaulių gripo šmėkla. Lietuvą vis dar gąsdina besitęsianti krizė. O čia vėl atslinko nauja pandeminė banga – „Eurovizijos“ virusas. Nepasiskiepijau, todėl ir aš susirgau, o jei sergam, tai tik su gera nuotaika“, – taip juokaudamas savo naujausią dainą pristato Valdas, pažįstamas iš muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 3“.
Dainininkas Valdas Maksvytis
Dainininkas Valdas Maksvytis / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėjas „Eurovizijos“ vilkų tarybai įvertinti pasiūlė dainą pavadinimu „Tu pašauk vardu“. Muzikos autorius – profesionalus gitaros virtuozas Aleksandras Ten (arba tiesiog Saniokas), lietuvišką dainos tekstą rašė pats Valdas. Prie muzikos skambesio prisidėjo prodiuseris Martynas Puchovičius.

Anot dainininko, daina paprasta, bet neprasta, turi savo veidą: „Šiek tiek disko stiliaus, šiek tiek ritmo ir daug daug meilės – viso to reikia, kad neužvaldytų blogos emocijos.“

Atlikėjas džiaugėsi, jog baigė magistrantūros studijas, pagaliau baigėsi ir visokie sutarčių apribojimai. Todėl laisvas ir nepriklausomas, dovanojantis geros nuotaikos dozę, kelia sparnus į „Eurovizijos“ nacionalinę atranką. Dabar lieka tik patiems žmonėms apsispręsti – nekęsti ar mylėti. Tai kaip?

VIDEO: Valdas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius